Witold Kepinski - 14 mei 2021

NetApp tweakt Unified Partner Program

NetApp tweakt Unified Partner Program image

NetApp, wereldwijd softwarebedrijf op het gebied van cloud- en datamanagement, komt met updates van zijn bekroonde Unified Partner Program voor boekjaar 2022 (FY’22). Hierdoor is het programma voor partners flexibeler, consistenter en eenvoudiger, zodat ze goed voorbereid zijn op de geplande transitie naar een nieuwe tieringstructuur volgend jaar. Het programma breidt het partnerecosysteem uit en biedt nieuwe financiële incentives en versnelde winstgevendheid. Daarnaast zijn er nieuwe oplossings- en Services Certified-specialisaties toegevoegd.

Hieronder de vernieuwingen van het NetApp Unified Partner Program voor FY’22. Ze zijn vanaf nu beschikbaar.

Uitbreiding partnerecosysteem – Het programma bevat nu gespecialiseerde partners die het NetApp-portfolio verkopen, gebruiken of erop van invloed zijn, wat de relevantie voor meer typen partners verhoogt.
Vereenvoudigde incentives – Incentives zijn in lijn gebracht met kerninitiatieven en focusgebieden, zoals klantacquisitie, FlexPod, gebruik, cloud en meer. Deze incentives, die in verband staat met nieuwe specialisaties, worden voorspelbaarder gedurende de saleslifecycle.

Nieuwe partnerawards – Individuele partners die hiervoor kiezen worden beloond voor activiteiten die deal closure vergroten als onderdeel van strategische programma’s, zoals het opzetten van meetings en het registreren van deals. Er zijn punten te verdienen voor merchandise of een prepaid creditcard.

Nieuwe oplossingsspecialisaties – Er zijn nieuwe oplossingsspecificaties beschikbaar voor Cloud Preferred, FlexPod, SAP, AI/ML, Data Protection, Data Security, Hosting Service Provider, Infrastructure en Spot by NetApp Preferred, wat een mogelijkheid is om de unieke vaardigheden en go-to-marketmodellen van partners te erkennen en belonen.

Nieuwe Services Certified-specialisaties – De transformatie van Services Certified-specialisaties omvat Integration Services Certified, Lifecycle Services Certified en NetApp Keystone Services Certified. Hierdoor is er afstemming met de klantbehoeften, waar dan ook in de hybrid-cloudlifecycle.

Partner Connect 2.0 – De NetApp-partnerlocator heeft een betere user experience om klanten te helpen de meest gespecialiseerde partners te vinden die bij hun behoeften passen.

Expertise

Chris Lamborn, Head of Global Partner GTM & Programs bij NetApp: “We transformeren ons Unified Partner Program en veranderen de structuur ervan om zakendoen met NetApp makkelijker en winstgevender te maken voor onze partners dan ooit. Deze updates zijn nog maar het begin van een strategie in meerdere fasen om onze partners te belonen voor hun expertise in oplossingen, terwijl ze hun klanten veel waarde bieden.”

Meer informatie over de nieuwste updates van het NetApp Unified Partner Program is online beschikbaar op: https://www.netapp.com/partners/resources/

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!