Witold Kepinski - 17 mei 2021

Sioux opent vestiging in Apeldoorn

Sioux opent vestiging in Apeldoorn image

Sioux Technologies opent op 1 juni een nieuwe vestiging in Apeldoorn. Hiermee wil Sioux zowel haar klanten als de arbeidsmarkt in het oosten van Nederland beter van dienst zijn. Het van origine Eindhovense techbedrijf is vanaf 1 juni 2021 te vinden in de OAK Building, de high tech campus van Apeldoorn, aan de Oude Apeldoornse weg 41.

Sioux wil de komende vijf jaar in West- en Oost-Nederland groeien van vijftig naar meer dan honderd medewerkers. De toevoeging van een vestiging in Apeldoorn, naast die in Delft en Mijdrecht, is hierin een logische volgende stap. Apeldoorn is voor het techbedrijf de perfecte uitvalsbasis om de omgeving Zwolle, Enschede (Universiteit Twente), Arnhem en Utrecht beter te bedienen.

Marcel Dubois, vestigingsdirecteur Sioux in Oost-Nederland: “We zien in deze regio veel mogelijkheden om met interessante technologiebedrijven samen te werken. Dat kunnen zowel geavanceerde machine- en apparatenbouwers zijn die behoefte hebben aan een sterke partij om hen te ondersteunen op het gebied van software- of systeemontwikkeling, als bedrijven die juist uitdagingen hebben van een complex wiskundig karakter.”

War for high-tech talent

Met de nieuwe vestiging hoopt Sioux ook de arbeidsmarkt in Oost-Nederland verder te ontsluiten. Dubois: “Onze aanwezigheid in Apeldoorn is belangrijk in de ‘war for high-tech talent’. Er zit veel technisch hoogopgeleid personeel in deze regio.”

Sioux heeft in Nederland naast Apeldoorn ook vestigingen in Delft, Mijdrecht, Nuenen en meerdere bedrijven op de Sioux Campus in Eindhoven, waar ook het hoofdkantoor gevestigd is.

Fotobijschrift: V.l.n.r. Marcel Dubois, vestigingsdirecteur Oost-Nederland en Pieter de Jong, business development manager Oost-Nederland voor de nieuwe Sioux vestiging in Apeldoorn.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!