Check Point Software Technologies benoemt Thorsten Freitag tot VP Sales EMEA

18-05-2021 | door: Witold Kepinski

Check Point Software Technologies benoemt Thorsten Freitag tot VP Sales EMEA

Check Point Software Technologies benoemt Thorsten Freitag als nieuwe Vice President (VP) Sales in EMEA, om de groei van zijn activiteiten in het continent te gaan leiden. Freitag trad in 2020 in dienst bij Check Point als VP Sales voor Europa.

Freitag heeft meer dan 30 jaar ervaring in het leiden van tech-bedrijven, en bekleedde in die periode senior executive posities op het gebied van product, operations en sales. Voorheen was Freitag Senior Vice President bij F5 Networks, Executive Vice President bij Infoblox en daarvoor was hij Chief Risk Officer bij Druva en Chief Revenue Officer bij Claroty. In zijn nieuwe rol als VP EMEA zal Freitag rapporteren aan Dan Yerushalmi, Chief Customer Officer (COO) bij Check Point Software. Hij vervangt Bruno Darmon, die na vijftien jaar als VP Sales EMEA een nieuwe strategische positie binnen de wereldwijde verkooporganisatie van het bedrijf zal innemen.

"Ik ben zeer verheugd om bij Check Point aan de slag te gaan en een leidende rol te spelen in de belangrijke inspanningen van Check Point om de wereld beter te beveiligen," zegt Thorsten Freitag, VP Sales EMEA bij Check Point Software. "Als nooit tevoren biedt digitale transformatie organisaties nieuwe en spannende mogelijkheden die beveiligd moeten worden. Ik ben trots deel uit te mogen maken van een bedrijf dat wereldwijd de meest uitgebreide en geavanceerde cybersecurity-oplossingen biedt."

"We heten Thorsten van harte welkom bij Check Point", zegt Dan Yerushalmi, COO bij Check Point Software. "Organisaties in heel EMEA maken een snelle digitale transformatie door, die het beveiligingsniveau van Check Point Security’s Infinity-architectuur vereist, samen met onze toonaangevende oplossingen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Freitag met zijn ervaring een boost zal geven aan een van Check Point's belangrijkste en meest groeiende markten."

Terug naar nieuws overzicht
Security