Witold Kepinski - 18 mei 2021

Johan Taams wordt CEO Centric

Johan Taams wordt CEO Centric image

Centric benoemt per 1 augustus Johan Taams (51) als Chief Executive Officer en lid van de Board. Centric haalt met Taams een ervaren bestuurder in huis met jarenlange ervaring in de IT-sector, onder meer als CEO van Broad Horizon en Atos Nederland. In deze rollen heeft hij veel met de overheid samengewerkt. Johan Taams volgt de huidige CEO Henny Luijrink op die met pensioen gaat.

Johan Taams, Chief Executive Officer: “Centric heeft een roerige tijd achter de rug. Met mijn komst hoop ik een nieuw begin in te luiden voor deze fantastische organisatie waar zo veel potentieel in zit. Ik kijk ernaar uit om dit mooie IT-bedrijf verder uit te bouwen en vernieuwingen versneld door te voeren. Hierbij staat de klant centraal en de betrouwbaarheid en kwaliteit van dienstverlening voorop.”

Louis Luijten, non-executive lid van de Board bij Centric, is verheugd met de benoeming van Johan Taams als nieuwe CEO. “Wij kijken vol vertrouwen uit naar de komst van Taams. Hij heeft de ervaring en expertise waar we naar op zoek zijn: een allround CEO, erg ervaren in de IT-dienstverlening in Europa, in groeibedrijven en bij ondernemingen die een grote verandering doormaken. Bovendien brengt hij bewezen leiderschapskwaliteiten mee om Centric door te laten ontwikkelen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!