Copaco assortiment is uitgebreid met Samsung Flip en Business TV

Marc Maas, Teamlead Smart Solutions bij Copaco

18-05-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Copaco assortiment is uitgebreid met Samsung Flip en Business TV

Copaco en Samsung Electronics Benelux breiden hun samenwerking uit met het voor Copaco nieuwe Samsung-portfolio: Samsung Flip en Business TV. Hiermee breidt Copaco het huidige assortiment in professionele displayoplossingen uit. Deze oplossingen bedienen overheidsinstanties, educatieve instellingen en het MKB.

Copaco gaat zich met haar Smart Solutions-team specifiek richten op zakelijke en professionele displayoplossingen. De Samsung Flip is een ideaal interactief touchscreen voor het draadloos presenteren van vergaderingen, presentaties en brainstormsessies. Dit kan zowel in portrait als landscape modus, wat het product uniek maakt ten opzichte van reguliere schermen. De Business TV biedt de mogelijkheid om eenvoudig advertenties of content via de Samsung Business TV-app weer te geven. Het huidige portfolio bestaat uit schermen met formaten die variëren tussen 43 en 75 inch.

Marc Maas (foto), Teamlead Smart Solutions bij Copaco: “De kansen met de Samsung Flip zijn enorm de komende jaren. We gaan terug naar kantoor en zullen naar een hybride vorm van werken en vergaderen gaan, waarvoor de inzet van de Samsung Flip zich ideaal leent. Samsung Business TV wordt zo mogelijk nog een groter succes. Dit product is niet alleen interessant in de ontvangstruimte of etalage van de lokale ondernemer, maar ook voor bijvoorbeeld horecaondernemers die het komende jaar klanten willen binden tijdens alle grote sportevenementen. Deze samenwerking tussen Copaco en Samsung biedt hoe dan ook veel nieuwe kansen en mogelijkheden. Wij kijken er enorm naar uit,” aldus Maas.

Complementaire match
Door de uitbreiding van het assortiment met Samsung Display heeft Copaco nog meer mogelijkheden om de verschillende markten te bedienen met professionele displayoplossingen. De Samsung Flip en de Business TV bieden ook unieke praktische oplossingen voor bijvoorbeeld afstandsonderwijs of digital signage voor het MKB.

Copaco heeft in samenwerking met Samsung Flip en Business TV een webinar georganiseerd om meer te vertellen over de samenwerking en het product portfolio. Bekijk het terug via de volgende link:

https://copaco.webinargeek.com/watch/replay/912314/9072ab52e838fe59baad8c8aa8c25546/

Terug naar nieuws overzicht
Hardware