Witold Kepinski - 19 mei 2021

IBM koopt Belgische Waeg

IBM koopt Belgische Waeg image

IBM koopt het Belgische Waeg, een Salesforce Consulting Partner in Europa, om IBM's portfolio van Salesforce-services uit te breiden en IBM's hybride cloud- en AI-strategie te bevorderen. De overname bouwt voort op IBM's voortdurende investering in Salesforce-adviesdiensten om te voldoen aan de stijgende vraag van klanten naar ervaringsgestuurde bedrijfstransformatie en nieuwe strategieën voor klantbetrokkenheid ondersteund door data, AI en machine learning.

"Salesforce blijft een cruciale rol spelen in de digitale transformaties van bedrijven terwijl ze zich aanpassen aan de omstandigheden die door de pandemie zijn gecreëerd. Vertrouwen is de nieuwe valuta van klant- en arbeidsbetrokkenheid, en elk contactpunt is een kans om de relatie te personaliseren", aldus Mark Foster , Senior Vice President, IBM Services en Global Business Services. "De kracht van Waeg in Salesforce-adviesdiensten zal de sleutel zijn tot het creëren van intelligente workflows waarmee onze klanten gelijke tred kunnen houden met de veranderende behoeften en verwachtingen van klanten en medewerkers."

"Ons partnerecosysteem is een belangrijk groeikanaal voor Salesforce, en IBM blijft zijn capaciteiten over de hele wereld uitbreiden, meest recentelijk met de toevoeging van Waeg", aldus Tyler Prince , Executive Vice President, Worldwide Alliances and Channels, Salesforce. "De combinatie van de Salesforce-consultancymogelijkheden en -middelen van IBM en Waeg zal klanten in heel Europa de mogelijkheid bieden om gestroomlijnde, geautomatiseerde ervaringen op het Salesforce-platform te creëren."

Waeg biedt een volledig spectrum van Salesforce-adviesdiensten, van advies over digitale strategie, business-to-business commerce, marketingautomatisering en ontwerp van klantervaringen tot implementatie en beheerde services. Waeg, opgericht in 2014 met kantoren in zeven Europese landen, is een leider in het bloeiende Salesforce-ecosysteem en werkt samen met toonaangevende wereldwijde merken in verschillende industrieën, met diepgaande expertise in productie, gezondheidszorg en biowetenschappen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!