Axis Inspire 2021

19-05-2021
Deel dit artikel:

Axis Inspire 2021

Op 14 en 15 juni organiseert Axis Communications de tweede editie van zijn digitale evenement Axis Inspire 2021. Dit tweedaagse virtuele evenement, gericht op partners, distributeurs, eindgebruikers en andere geïnteresseerden, staat volledig in het teken van de toekomst van beveiligingstechnologie.

Wat heeft de toekomst in petto als het gaat om nieuwe technologieën? Welke ontwikkelingen zijn al in volle gang, welke trends kunnen we nog verwachten en welke kansen biedt dit voor eindgebruikers? Met een mix van boeiende presentaties, discussierondes en breakout-sessies zal Axis als technologieleider in netwerkvideo deze vragen – en nog veel meer – beantwoorden.

“Met Axis Inspire 2021 bieden we alle aanwezigen opnieuw een dynamisch platform om te netwerken en informatie te delen”, vertelt Philippe Kubbinga, Regional Director Middle Europe bij Axis. “Samen met onze partners en collega's presenteren we nuttige inzichten in de wereld van de beveiligingstechnologie en laten we de meest recente innovaties zien. Dit doen we niet met statische PowerPoint-presentaties, we vinden het juist belangrijk om de bezoekers aan ons digitale event de mogelijkheid te bieden om interactief deel te nemen aan de discussies en om vragen te stellen.”

AI en cybersecurity
Behalve de experts van Axis zullen ook gastsprekers en partners in de virtuele schijnwerpers staan en dieper ingaan op de nieuwste ontwikkelingen rondom kunstmatige intelligentie (AI) in beveiliging, de uitdagingen van cybersecurity tijdens de volledige productlevenscyclus en de voordelen van netwerkaudio.

Axis Communications is er daarnaast in geslaagd Geertrui Mieke de Ketelaere te strikken als gastspreker. De Ketelaere werkt als Program Director AI bij IMEC in Leuven (België), één van de grootste onderzoekscentra voor nanotechnologie en micro-elektronica in Europa. Daar is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de AI-strategie en de uitrol ervan. De wetenschapper neemt tijdens het evenement ook deel aan het panelgesprek.

Inzicht in retail, transportsector en smart cities
De tweede dag van Axis Inspire 2021 bestaat uit een reeks praktijkgerichte breakout-sessies. Ook hier komen de thema's cybersecurity en netwerkaudio-oplossingen aan bod en krijgen de bezoekers diepere, praktische inzichten. Andere onderwerpen die worden behandeld, zijn panoramische en thermische camera's, Axis-tools om het ontwerpen van beveiligingsoplossingen te vergemakkelijken, het TCO-concept (Total Cost of Ownership) en end-to-end beveiliging, oftewel een volledige bewakingsoplossing van één leverancier.

Tijdens de panelgesprekken gaan experts en partners van Axis ook dieper in op de ontwikkelingen in retail, transport en smart cities. Verder zullen de deelnemende Axis-partners hun oplossingen en producten presenteren op een virtuele beursvloer.

Wilt u ook deelnemen aan Axis Inspire 2021? Meld u dan direct aan via deze link. Hier vindt u tevens meer informatie en de volledige agenda.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware