Snijder kiest Bastion 365 voor veilig e-mailen met Microsoft Office 365

20-05-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Snijder kiest Bastion 365 voor veilig e-mailen met Microsoft Office 365

Snijder, Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie gaat voor veilig e-mailen gebruikmaken van Fenestrae Bastion 365. Met de oplossing kunnen de medewerkers van praktijk Snijder vertrouwelijke persoonsgegevens en medische informatie veilig mailen naar zorgprofessionals en patiënten middels Microsoft Office 365. Bastion 365 is de oplossing die ervoor zorgt dat de Microsoft Office 365 NTA 7516-compliant is.

Bernard Bakker, directeur Bedrijfsvoering bij Snijder; “Wij vinden het heel belangrijk dat wij veilig en zorgvuldig omgaan met vertrouwelijke informatie. Bastion 365 is een perfecte aanvulling voor onze praktijk. Geen gedoe met plug-ins maar een flexibele oplossing die precies doet wat de bedoeling is. Hierdoor kunnen onze behandelaren bezig zijn met wat zij het beste doen, kinderen en hun ouders behandelen.”

“Het versturen en ontvangen van vertrouwelijke medische informatie vraagt om uiterste zorgvuldigheid”, zegt Wim de Koning, CEO van software leverancier Fenestrae. “Bastion 365 is ontwikkeld in samenwerking met Microsoft en zorgt ervoor dat veilig mailen gewoon kan met de vertrouwde Office 365 omgeving. Volledig automatisch en zonder extra handelingen van de gebruiker."

Samenwerking

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. Wij verwachten van onze partners dezelfde bevlogenheid voor hetgeen zij aanbieden en hebben deze in Bastion 365 zéker gevonden. De implementatie was snel geregeld en eventuele vragen of problemen werden snel opgelost. Over de samenwerking met Fenestrae Bastion 365 niets dan lof!” zegt Bernard Bakker, directeur Bedrijfsvoering.

Terug naar nieuws overzicht
Software