Redactie - 21 mei 2021

Insight erkend als Microsoft Azure Security Deployment Partner of the Year

Insight erkend als Microsoft Azure Security Deployment Partner of the Year image

Insight Enterprises, integrator van Insight Intelligent Technology Solutions voor organisaties van elke omvang, is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot winnaar van de Microsoft Security 20/20 Award Show in de categorie Microsoft Azure Security Deployment Partner of the Year. Het bedrijf werd geëerd in een wereldwijd veld van top Microsoft-partners voor het aantonen van uitmuntendheid op het gebied van innovatie, integratie en klantimplementatie met Microsoft-technologie.

“Microsoft is hun reeks beveiligingsmogelijkheden blijven aanvullen met additionele verbeteringen die gericht zijn op de meest kritieke elementen van een beveiligingsprogramma: identiteit, beveiligings-operaties en compliance. Onze klanten hebben de behoefte om deze mogelijkheden snel toe te passen in hun on-premise en cloudomgevingen. Door kennis en kunde van onze beveiligingsexperts af te stemmen op de beveiligingsreferentiearchitectuur van Microsoft, om de bedrijfsresultaten van onze klanten te verbeteren, blijkt voor het tweede jaar op rij een recept voor succes. Ik zie de kans op aanhoudend succes in 2022, terwijl we blijven samenwerken om beveiligingsoplossingen aan onze klanten te leveren,” aldus Jason Rader, National Director, Network and Cloud Security, Cloud + Data Center Transformation bij Insight.

Tijdens deze tweede editie van de jaarlijkse Microsoft Security 20/20 Awards Show, die op 12 mei werden gehouden, maakte Microsoft prijswinnaars bekend in 18 categorieën op het gebied van beveiliging, compliance en identiteit.

"De pandemie veranderde ons perspectief op werk, privéleven en veiligheid, en bood nieuwe uitdagingen en nieuwe kansen", aldus Vasu Jakkal, CVP Security, Compliance en Identity bij Microsoft Corp. "Ik ben zo trots op de manier waarop onze branchepartners reageerden met innovatie, medeleven, veerkracht en vastberadenheid om mensen en organisaties over de hele wereld te helpen beschermen. We zijn verheugd de uitmuntendheid van deze leiders te erkennen tijdens de tweede jaarlijkse uitreiking van de Microsoft Security 20/20 Awards."

Dit jaar hebben Microsoft Intelligent Security Association (MISA) -leden hun stem uitgebracht op de winnaars van de Microsoft Security 20/20 Awards. Hierdoor hadden branchegenoten de mogelijkheid hun branchecollega’s te eren, die aansluiten bij de kernwaarden van Microsoft en op uitzonderlijke wijze op Microsoft gebaseerde oplossingen en services hebben geleverd, tijdens het afgelopen jaar. MISA is opgericht om het beveiligingsecosysteem te bevorderen en een omgeving te creëren waarin leveranciers van oplossingen kunnen samenwerken om een toekomst te creëren die veiliger is voor zowel mensen als organisaties.

Ga voor meer informatie over Insight naar nl.insight.com  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!