Witold Kepinski - 21 mei 2021

Eficode neemt Beecom AG over

Eficode neemt Beecom AG over image

Eficode, een DevOps-bedrijf, kondigt de overname aan van Beecom AG, een speler in Atlassian-software en Atlassian-consulting in Zwitserland. De Duitstalige markt gebruikt software als een belangrijk concurrentievoordeel in alle bedrijfstakken. Hierdoor is de behoefte ontstaan aan zowel Atlassian-software als aanverwante professionele services. Met de overname van Beecom AG versterkt Eficode zijn vermogen om te voldoen aan de groeiende vraag naar Atlassian-software, cloudmigraties en de acceptatie van agile en DevOps-praktijken en -tools.

"Eficode beschouwt Beecom als de sterke speler in de Atlassian-gemeenschap in Zwitserland. Beecom heeft sterke relaties opgebouwd met een aantal Zwitserse klanten, waaronder grote spelers uit de financiële, verzekerings- en publieke sector, en is de leidende expert geworden op het gebied van Atlassian-consulting voor de hele Duitstalige markt. Door Beecom over te nemen, kunnen we onze klanten met een gerust hart van dienst zijn met een nog breder pakket aan diensten ”, zegt Ilari Nurmi, CEO van Eficode.

Na de overname van Beecom vertegenwoordigen de Duitstalige markten ongeveer een vijfde van de activiteiten van Eficode. Eficode blijft het marktaandeel binnen de Atlassian-partnergemeenschap uitbreiden en versnelt de verkoop van Atlassian en de overgang naar de cloud verder. Deze acquisitie biedt de mogelijkheid om in de steeds bredere klantbehoeften te voorzien, waaronder DevOps-consulting, softwareontwerp en -ontwikkeling en applicatiebeheer. Het maakt ook een versnelde groei mogelijk van het Eficode ROOT DevOps-platform, een beheerde service voor DevOps-tools van meer dan 40 technologieleveranciers. Naast het worden van het toonaangevende DevOps-bedrijf in Europa, breidt Eficode ook zijn Atlassian-oplossingsaanbod uit naar gebieden zoals agile planningtools voor ondernemingen met Jira Align, IT-servicemanagement (ITSM) en agile processen voor bredere gebruikersgroepen, waaronder marketing,

"We zijn verheugd om ons bij Eficode aan te sluiten. Beecom heeft sterke relaties in Zwitserland en we zijn erop gericht hen op lange termijn van dienst te zijn. Deze mogelijkheid helpt onze klanten met een bredere reeks vaardigheden en producten om hun bredere uitdagingen op te lossen om betere software te worden. ontwikkelteams. De kracht van sterke DevOps, ITSM, agile methoden en Atlassian competentie geeft ons samen met Eficode een uitstekende basis voor de toekomst ", zegt Michele Warmbrodt, CEO van Beecom.

Beecom heeft meer dan 200 klanten in Zwitserland uit sectoren als het bankwezen, de automobielsector, zakelijke dienstverlening en beveiliging. De omzet van Beecom bedroeg 11 miljoen CHF (10 miljoen euro) in het afgelopen boekjaar.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!