Witold Kepinski - 21 mei 2021

NTT DATA neemt Nexient over

NTT DATA neemt Nexient over image

NTT DATA Services, speler op het gebied van digitale bedrijfsvoering en IT-services, heeft een overeenkomst gesloten om Nexient over te nemen, een cloud-native bedrijf dat de transformatie, modernisering en ontwikkeling van cloudapps van NTT DATA zal uitbreiden.

Nexient zal dienen als een schaalbaar anker voor NTT DATA's Application Development & Modernization-praktijk, door gebruikersgerichte full-stack productontwikkelingsmogelijkheden toe te voegen en de mogelijkheid te versnellen om geavanceerde digitale transformatiediensten aan klanten aan te bieden, inclusief digitale productstrategie, productontwerp en -ontwikkeling, en platform transformatie.

Nexient brengt productkennis en hooggewaardeerd talent voor agile softwareontwikkeling naar de klanten van NTT DATA. Hey in de VS gevestigde bedrijf vormt een aanvulling op de wereldwijde levering van NTT DATA en biedt een onderscheidende factor door ervoor te zorgen dat klanten gemakkelijk toegang hebben tot op leveringscentra gebaseerde, 100% flexibele productteams in de grootste markt van NTT DATA Services. NTT DATA zal blijven samenwerken met wereldwijde klanten en oplossingen leveren vanuit haar wereldwijde leveringsnetwerk om aan hun behoeften te voldoen, aldus NTT.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!