Plat4mation wint twee ServiceNow Global Partner Awards

22-05-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Plat4mation wint twee ServiceNow Global Partner Awards

Plat4mation, de internationaal actieve ServiceNow Elite Partner in end-to-end adviesdiensten en -toepassingen voor het ServiceNow-platform is erkend als ServiceNow Global Industry Solutions - Manufacturing Partner of the Year 2021 en Global App Development Platform Partner of the Year 2021. Na het binnenslepen van de EMEA Partner of the Year-award voor appontwikkeling in maart is erkenning als grote internationale partner die zowel in de ontwikkeling van ServiceNow-apps als industriesector uitblinkt een teken aan de wand van Plat4mation’s sterke positie op de ServiceNow-markt.

De awards werden uitgereikt op basis van de volgende criteria:

Global Industry Solutions - Manufacturing Partner of the Year

Deze award erkent de partner die de meest innovatieve oplossing heeft ontwikkeld voor de industriesector en daarmee belangrijke meerwaarde heeft geleverd en positieve resultaten voor klanten heeft behaald. Ook heeft deze partner duidelijk hun commitment aan ServiceNow laten zien middels hun marktleidende innovaties en algemene groei.

Broodnodige oplossing voor digitalisatie in fabrieken
Plat4mation’s Factory Digitization Solution, gebouwd op het Now-platform, stelt fabrikanten in staat om een hogere productie-efficiëntie te behalen met mobile-first workflows die operators eenvoudig hun werk laat managen en altijd toegang tot de juist kennis biedt vanaf de fabrieksvloer.

De oplossing is een combinatie van de adviesdiensten voor bedrijfsprocesoptimalisatie voor de industriesector en 4Industry, een Digital Manufacturing Operating System (DMOS) dat gericht is op het vergroten van de Operational Equipment Effectiveness (OEE). Het geeft fabrieken de tools die zijn nodig hebben om het maximale te halen uit alles wat Industry 4.0  heeft te bieden.

Global App Development Platform Partner of the Year

ServiceNow kent deze award toe aan de partner die het meest is uitgeblonken in de ontwikkeling van apps, de hoogste appbeoordelingen heeft gekregen, op de beste manier apps op het Now-platform bouwt en algehele bedrijfsgroei.

Ontwikkeling van custom ServiceNow-apps
ServiceNow is een uitgebreid platform en klanten weten niet altijd hoe ze het platform ten volste kunnen benutten. Bij het bouwen van custom applicaties speelt Plat4mation een belangrijke rol in het ontwerpen, roadmappen en verwezenlijken van visies van klanten, waarbij zij de manier waarop mensen werken optimaliseren en verbeteren met het ServiceNow-platform. Ze bouwen apps op verzoek, maar ze ontwikkelen en vermarkten ook zelf apps. Momenteel staan negen van hun apps in de ServiceNow Store, samen met twee uitgebreide appsuites: 4Facility (nu bekend als Workplace Service Delivery) en 4Industry.

2021 ServiceNow Global Partner Awards

Elk jaar erkent de ServiceNow Global Alliances & Channel Ecosystem (ACE) organisatie de prestaties van hun topklasse partners. Dit zijn de partners die het meest hebben bijgedragen aan transformatie op het vlak van new business, technologie en klanttevredenheid. De internationale awards zijn gebaseerd op partnerprestaties in 2020 en een combinatie van factoren zoals winstbijdrage, uitbreiding van de productlijn, groei in workflowdiensten en skills maar ook innovatie en transformatie.

Beide awards werden gepresenteerd tijdens ServiceNow’s GlobalDigital Partner Awards op vrijdag 7 mei 2021. In reactie op het winnen van niet één maar twee Global ServiceNow-awards zegt Elmer de Valk, CEO Plat4mation: “De groeistrategie van Plat4mation is gebaseerd op de volgende drie pijlers: uitbreiding van platformcompetenties/-vaardigheden, geografische uitbreiding en het vergroten van onze industriekennis en -vaardigheden. Het feit dat we twee internationale awards toegekend krijgen die binnen deze pijlers liggen is een duidelijk signaal dat onze strategie werkt en succes oplevert.” Het winnen van de award voor de wereldwijd beste Manufacturing Industry Solution onderstreept het thought leadership van het bedrijf binnen dit domein, legt Luc Raeskin uit, Chief Strategy Officer: “Ons doel is om krachtige workflows in de handen van fabrieksarbeiders te krijgen. Zij hebben namelijk de meeste invloed op de productie-efficiëntie. Maar op dit moment hebben fabrieksarbeiders géén toegang tot intuïtieve mobiele technologieën die hun in staat stellen met collega’s over heel de wereld samen te werken. Omdat onze Manufacturing Industry Solution op het Now-platform is gebouwd, brengt deze écht een revolutie met zich mee wanneer het gaat om het digitaliseren van de fabrieksvloer. Dat ServiceNow deze award juist aan ons toekent, betekent dat zij onze visie op de industrie vierkant steunen en onze oplossing van onschatbare waarde achten voor eindgebruikers.”

Terug naar nieuws overzicht