TCS lanceert innovatiehub in Amsterdam

26-05-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

TCS lanceert innovatiehub in Amsterdam

Tata Consultancy Services (TCS), speler op het gebied van IT-services, consultancy en bedrijfsoplossingen, heeft TCS Pace Port Amsterdam gelanceerd: een co-innovatie en geavanceerd onderzoekscentrum dat is ontworpen om klanten te helpen bij het succesvol sturen van hun groei- en transformatietrajecten.

Door het creëren en samenbrengen van een ecosysteem bestaande uit verschillende partners uit de academische wereld, overheidsinstellingen, start-ups en technologieleveranciers zal TCS Pace Port Amsterdam dienen als hub voor TCS-teams om samen met Europese klanten te innoveren en hen te begeleiden door de verschillende fases van innovatie: ontdekken, definiëren, verfijnen en leveren. Het innovatiecentrum biedt ook mogelijkheden voor ‘rapid prototyping’ waarbij de nadruk ligt op het bouwen van een betere toekomst door het vinden en creëren van duurzame oplossingen.

TCS Pace Port Amsterdam is, na New York en Tokio, het derde co-innovatiecentrum van TCS in een wereldwijd netwerk van fysiek-digitale innovatiehubs die de TCS Pace filosofie tot leven brengen om het beste van de TCS-innovatiemiddelen, -capaciteiten en -procedures te verenigen en zo versnelde en betekenisvolle resultaten te behalen. De TCS Pace Innovation Architecture biedt een gestructureerde basis voor bedrijven om tot betere ideeën te komen, sneller aan creatieve oplossingen te werken en hun aandacht en inspanningen volledig te wijden aan doelgerichte zakelijke behoeften.

“TCS gelooft dat collaboratieve innovatie, waarbij de collectieve kennis van een ecosysteem van partners wordt benut, bedrijven kan helpen om zowel hun doelen te realiseren als aan een betere toekomst te werken”, aldus Josu Devasia, Country Head TCS Nederland. “Onze nieuwe Pace Port in Amsterdam zal dienen als een Europese innovatiehub die onze klanten ondersteunt in het opbouwen van lange termijn duurzaamheid, een belangrijke drijfveer voor het doelgericht zakendoen”.

Terug naar nieuws overzicht