Nuvias Group koopt Cloud Distribution

26-05-2021 | door: Witold Kepinski

Nuvias Group koopt Cloud Distribution

Nuvias Group, een Europese IT-distributeur dat ook actief is in Nederland, kondigt de overname aan van Cloud Distribution, een Britse distributeur, gespecialiseerd in cloud-first, innovatieve cyber security, netwerken & SaaS-oplossingen.

De overname bouwt voort op de sterke vooruitgang van de Nuvias Group in 2020 en is een verdere investering in de groeimogelijkheden die worden geboden door nieuwe technologische trends in een evoluerende zakelijke omgeving en een innovatief IT-landschap zo meldt Nuvias.

Cloud Distribution heeft een zeer gespecialiseerd bedrijf opgebouwd met een sterke staat van dienst in het omgaan met nieuwe en opkomende technologieleveranciers en ondersteunt de partnergemeenschap om nieuwe winststromen te creëren, aldu Simon England, CEO van de Nuvias Group: “We zijn verheugd om een nieuwe toevoeging aan de Nuvias-familie te verwelkomen; Het specialisme van Cloud Distribution en het hooggekwalificeerde personeel zijn van onschatbare waarde om ons gezamenlijke, aanhoudende succes verder te versnellen. Onze filosofie en waarden passen perfect bij elkaar, aangezien we dezelfde focus delen op partnergroei en uitzonderlijke klantenservice. Nuvias krijgt een gefocuste early-engagement-specialist, waardoor de groep beter in staat is om eerder in de technologische levenscyclus te opereren en kansen te creëren bij opkomende en nieuwe technologieleveranciers. "

Terug naar nieuws overzicht
Cloud