Vera Wolf versterkt Zerto als vice president Sales EMEA

29-05-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Vera Wolf versterkt Zerto als vice president Sales EMEA

Zerto, gespecialiseerd in oplossingen voor cloud databeheer en gegevensbescherming, benoemt Vera Wolf tot vice president Sales EMEA. Wolf leverde een cruciale bijdrage aan het succes van Zerto in deze regio in het afgelopen jaar. Zij gaf leiding aan de verkoopactiviteiten in EMEA en zorgde daarmee voor een omzetgroei en verkoopresultaten die de verwachtingen overstegen.

Dit was met name te danken aan de succesvolle uitvoer en uitbreiding van de verkoopstrategieën van Zerto. Deze draaiden om investeringen in lokale partnerecosystemen en de afstemming van de sales support-programma’s en het Zerto Alliance Partner Program (ZAP). Wolf gaat in haar nieuwe functie leiding geven aan de verkoopactiviteiten voor de hele regio EMEA. Haar eerste taken zijn om succesvolle lokale verkoopstrategieën toe te passen in de regio, de verdere groei en ontwikkeling van de lokale salesteams te bevorderen en de omvang van het verkoopprogramma uit te breiden met nieuwe toepassingsscenario’s.

'Met succes leiding gegeven in turbulente tijden'

“Vera Wolf heeft vanaf het begin een sleutelrol binnen ons wereldwijde salesteam vervuld. Dankzij haar vermogen om onze verkoopstrategie ten uitvoer te leggen met haar team en strategische partners in de regio is EMEA een van onze sterkst groeiende regio’s", zegt Ziv Kedem, de CEO van Zerto. “Vera heeft met succes leiding gegeven aan onze teams in turbulente tijden en onze klanten geholpen om de kansen die de coronacrisis bood optimaal te benutten. We zien ernaar uit om met Vera samen te werken in de enerverende tijden die onze organisatie tegemoet gaat.”

Johannes Streibich, die eerder regional sales manager voor de DACH-regio was, neemt de vorige functie van Wolf over. Hij wordt als sales director CEMEA verantwoordelijk voor Centraal-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Streibich heeft direct vanaf het moment dat hij bij Zerto in dienst trad resultaten weten te boeken. Nu beide interne functies zijn vervuld kan Zerto zijn relaties met klanten en partners voortzetten en verder investeren in de groeiende EMEA-regio.

Nieuwe producten en functionaliteit

De benoeming van Wolf volgt kort na het jaarlijkse gebruikersevenement ZertoCON, waar diverse nieuwe producten en samenwerkingen werden aangekondigd. Het ging onder meer om nieuwe oplossingen voor databescherming voor workloads in AWS, met inbegrip van Amazon EKS, en de introductie van Zerto versie 9.0. Zerto maakte daarnaast de beschikbaarheid bekend van Zerto for Kubernetes (Z4K), dat de continuous data protection (CDP)-technologie van Zerto toepast op geavanceerde gecontaineriseerde applicaties. Het onthulde ook een samenwerking met Keepit, de aanbieder van een backup & recovery-oplossing voor het beheer en de bescherming van de data van populaire SaaS-oplossingen zoals Microsoft 365, Dynamics 365, Salesforce en Google Workspace.

"De vraag naar de technologie van Zerto in de regio EMEA blijft groeien, omdat die een oplossing biedt voor enkele van de meest prangende vraagstukken op IT-gebied, zoals het waarborgen van de beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties. Dit biedt volop kansen voor ons en onze partners om klanten tastbare meerwaarde te bieden in een tijd waarin ze die het hardst nodig hebben”, zegt Wolf. “We voegen daarnaast interessante nieuwe functionaliteit toe aan ons platform, zoals mogelijkheden voor de beveiliging van Kubernetes-workloads en SaaS-oplossingen. Hiermee breiden we onze potentiële klantenkring uit en wordt Zerto de ideale keuze voor nog meer toepassingsscenario’s.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People