Steve Klein wordt bij Expertum Consulting International Marketing and Communication Manager

Steve Klein, International Marketing & Communicatie Manager bij Expertum

28-05-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Steve Klein wordt bij Expertum Consulting International Marketing and Communication Manager

Steve Klein bij Expertum Consulting verwelkomd als International Marketing and Communication Manager. In deze rol is Steve eindverantwoordelijk voor de Marketing en Communicatie van Expertum Nederland, Kroatië en Slovenië.

Reninca de Zwart (Directeur & Partner Expertum): "Door de forse groei van Expertum in de afgelopen jaren hadden we een nog sterkere focus op Marketing & Communicatie nodig. Het positioneren van ons internationale karakter en het omarmen van alle verschillende internationale culturen met individuele persoonlijkheden is een zeer belangrijk aspect binnen Expertum. Voor deze functie zijn we op zoek gegaan naar iemand die qua DNA ook onze organisatie zou kunnen versterken. Om een duidelijke MarCom-strategie uit te kunnen bouwen, hadden we een iemand nodig die vanuit dezelfde normen en waarden voelt, denkt en acteert. Iemand met een hands-on mentaliteit en vooral een sterke strategische aanpak en visie. We vonden de perfecte match in Steve. We zijn erg blij hem te mogen verwelkomen”.

Zijn focus ligt op het internationaal positioneren van Expertum, om nog meer bewustzijn te creëren over onze toegevoegde waarde in de SAP-markt en waar wij voor staan als organisatie. Steve staat bekend om zijn pragmatische 'can do'-mentaliteit en het vertalen van omvangrijke technologie naar een duidelijke waarde-propositie en user experience.

Terug naar nieuws overzicht
Software