M-Files start nieuw partnerprogramma

28-05-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

M-Files start nieuw partnerprogramma

M-Files, specialist in Intelligent Informatiebeheer, heeft aangekondigd dat ze haar partnerprogramma verder gaat opwaarderen met vier nieuwe certificeringen die de deskundigheid van partners op het gebied van M-Files-implementaties aantoonbaar maakt.

M-Files heeft ongeveer 400 partners in 91 verschillende landen en heeft het ondersteuningsproces voor partners in 2021 al succesvol verbeterd voor 50 nieuwe partners. Daarmee heeft het bedrijf haar partnerkanaal de afgelopen twaalf maanden uitgebreid met 25%. Deze uitbreidingen zijn vooral ter ondersteuning van de regio’s Noord-Amerika, Europa, en de Azië-Pacific regio. Ook is nieuw personeel aangenomen voor die laatste regio.

‘De verkoop door partners wereldwijd groeide met 78% vanaf het eerste kwartaal 2020 tot het eerste kwartaal dit jaar’, aldus Scott Erickson, senior VP Partner Sales bij M-Files. Dat was het resultaat van de goede relaties die onze partners hebben met hun klanten. Klanten die zich vervolgens, ook tijdens de pandemie, in het volste vertrouwen tot die partners wendden voor slimme, intelligente technologie-oplossingen, juist in het nieuwe normaal’. De aankondiging van vandaag is om onze inspanningen naar en het vertrouwen in deze partners te bevestigen in de vorm van ondersteuning met de best beschikbare middelen die het vertrouwen van hún klanten ook weer verhoogt. Met grotere (gezamenlijke) successen als gevolg.’

In 2020 werd zo’n 34% van de omzet bij M-Files gegenereerd door partners. Dit nieuwe partner-programma biedt nieuwe, innovatieve verkoopstimulansen om partners verder te helpen het Software-as-a-Service model uit te rollen. M-Files biedt haar partners de best mogelijke toepassingen om onderling alles te kunnen afstemmen voor een optimaal verkoopproces. Vanuit dat gezichtspunt is nu ook het M-Files Campaign Center – een marketing campagne toepassing – beschikbaar met ‘klant-en-klare’ marketing campagnes voor het effectief informeren en interesseren van mogelijke klanten in specifieke doelgroepen.

Recent is M-Files ter ondersteuning van haar partners dus ook vier nieuwe certificeringen gestart voor VAR’s, Systeem Integratoren en voor onderaannemers die specifieke diensten verlenen tijdens de implementatietrajecten.

Die certificeringen zijn:
- Certified M-Files Solutions Engineer
- Certified M-Files Developer
- Certified M-Files Solutions Architect
- Certified M-Files Trainer

‘De voortdurende investeringen die M-Files doet om haar partners te ondersteunen, onderscheidt die partners van de concurrentie’, aldus Niall McConnell, commercieel directeur Convergent. ‘De M-Files Certified Delivery Partner certificering helpt ons onze professionaliteit aan te tonen in het succesvol implementeren van M-Files Intelligent Information management oplossingen. Door ons te voorzien van het hoogste niveau in trainingen en door het delen van specifieke kennis uit praktijkervaringen geeft M-Files ons sterke argumenten om onze klanten te overtuigen en succesvol te zijn.’

Om partners zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden, bieden de technische consultants van M-Files de best mogelijke training en praktijkervaring op het gebied van Enterprise Content Management- en samenwerkings-oplossingen. De mensen van de M-Files Implementation Services voorzien in alle mogelijke actuele feedback als het gaat om de best mogelijke Return On Investment (ROI) met M-Files-oplossingen.

Terug naar nieuws overzicht