ADO Den Haag in gesprek met ICT-ondernemer Ad Nederlof

Ad Nederlof

28-05-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

ADO Den Haag in gesprek met ICT-ondernemer Ad Nederlof

In reactie op berichten in de media bevestigt ADO Den Haag in gesprek te zijn met een vennootschap van Ad Nederlof over deelname in het aandelenkapitaal van de betaald voetbalorganisatie.

Gedurende de besprekingen worden door partijen geen mededelingen gedaan, zo meldt ADO Den Haag. Alle berichtgeving die hierover wenselijk of noodzakelijk zal worden geacht, zal uitsluitend van ADO Den Haag afkomstig zijn zo meldt de voetbalclub op zijn website.

Ad Nederlof vierde in 2020 zijn 50-jarige jubileum in de IT. De topman was onder meer vice-president van Oracle, board director van Exact en President & CEO van het Amerikaanse bedrijf Genesys, dat in 2000 voor 1,8 miljard dollar aan Alcatel werd verkocht.

Na zeven jaar actief te zijn geweest in Silicon Valley (San Francisco) besloot Ad Nederlof na 5 jaar CEO’schap bij Genesys om op 57-jarige leeftijd zijn kennis en ervaring in te zetten voor eigen ondernemingen gebundeld in de VANAD Group. Inmiddels is de VANAD Group een snelgroeiend, internationaal opererend familiebedrijf dat innovatieve bedrijfsoplossingen levert op het gebied van software, informatie- en communicatietechnologie. De afgelopen vijftig jaar heeft Nederlof al zeker vier grote crisissen meegemaakt, echter, hij ervaart werkzaam zijn in de IT-sector als 50 jaar lang turbulentie. “De coronacrisis is meer een negatieve trendbreuk waar we overheen moeten kijken. Ik ben ervan overtuigd dat de gouden jaren eraan komen, dus zorg dat je je vooral daarop voorbereidt als ondernemer”, aldus Ad Nederlof.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht