AWS EMEA Summit

31-05-2021
Deel dit artikel:

AWS EMEA Summit
(09-06-2021)

Op 9 en 10 juni organiseert Amazon Web Services (AWS) de jaarlijkse AWS EMEA Summit. Dit wordt een tweedaags online evenement verdeeld in de volgende dagen: Builders’ Day en Innovation Day.

Builders’ Day, op 9 juni, is voor technologen en hier worden enkele van de meest populaire onderwerpen in cloud computing besproken, met gedetailleerde informatie in de nieuwste AWS-producten en -services. De Innovation Day, op 10 juni, staat in het teken van het opdoen van inspiratie, kennis en ideeën om de groei van bedrijven te versnellen.

Dit jaar wordt er één keynote per dag gegeven:

Op Builders' Day zullen Peter DeSantis, Senior Vice President, AWS Global Infrastructure en Customer Support, en speciale gast Dorothy Li, Vice President, AWS BI en Analytics bespreken hoe het verplaatsen van applicaties, gegevens en workloads naar de cloud de benodigde flexibiliteit geeft om een bedrijf opnieuw uit te vinden.

Op Innovation Day zullen leiders van Amazon, grote ondernemingen, kleine bedrijven en de wetenschap verhalen delen over hoe technologie hen helpt in 'Rethink Possible'. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere meer herbruikbare ruimtevaartuigen, bewoonbare ruimtebestemmingen en de stad van de toekomst die een nieuwe kijk geeft op hoe we leven, werken en spelen.

Naast deze keynotes is er de mogelijkheid om de EMEA-cloudgemeenschap te ervaren door middel van educatieve sessies, hands-on labs en de mogelijkheid om te spreken met AWS-experts en klanten.

Voor het AWS channel is er ook een Partner Summit op 8 juni in de middag. Er is een code voor registratie: AWS_partners21

De volledige agenda van de Summit vind je hier en als je aanwezig wilt zijn, kan je je hier registreren.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud