Witold Kepinski - 31 mei 2021

Tech Data biedt slimme security oplossingen van Yale

Tech Data biedt slimme security oplossingen van Yale image

Tech Data maakte bekend een pan-Europese overeenkomst te hebben gesloten om slimme beveiligingsoplossingen van Yale op te nemen in zijn assortiment. Partners in de regio hebben nu de beschikking over de slimme sloten, camera’s voor binnen- en buitengebruik en slimme huisalarmen van Yale. Deze producten kunnen zonder uitzondering worden geïntegreerd met toonaangevende huissystemen en spraakgestuurde platforms zoals Amazon Alexa, Google Assistent en HomeKit.

Volgens een recent onderzoek zal de wereldwijde markt voor Smart Home-systemen van USD 78,3 miljard in 2020 toenemen tot USD 135,3 miljard 2025, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 11,6%. Tech Data wil zijn partners de benodigde ondersteuning bieden om in deze snelle toename in marktvraag te kunnen voorzien. Naast zijn investering in speciale teams voor Smart Home-systemen heeft het bedrijf een portfolio van oplossingen opgebouwd met alle aspecten van het Smart Home-ecosysteem, die partners ter beschikking krijgen via het e-commerceplatform InTouch van de distributeur.

“De innovatieve, verbonden huisbeveiligingsoplossingen van Yale zijn een fantastische aanvulling op onze groeiende portfolio van Smart Home-systemen. Ze combineren het vertrouwde hang- en sluitwerk waar Yale al zo lang om bekend staat met geavanceerde software en mobiele connectiviteit om het huis veiliger te maken”, aldus Luc Van Huystee, Vice-President voor Mobility and Consumer Electronics Solution, Europa bij Tech Data. “We verheugen ons erop om onze expertise, digitale mogelijkheden en sterke banden met de Europese detailhandel in te zetten om de aanwezigheid van Yale uit te breiden in de snel groeiende markt voor slimme beveiliging.”

Thomas Moser, Vice-President Yale & Smart Residential, EMEA, vertelde: ‘’We zijn erg enthousiast over onze samenwerking met Tech Data, een van ‘s werelds leidinggevende distributeurs van technologische oplossingen, om het assortiment geïntegreerde slimme sloten, alarmsystemen en bewaking van Yale nu internationaal uit te breiden. Onze huizen zijn ons waardevolste bezit. Het ecosysteem van slimme beveiligingsproducten van Yale geeft onze klanten gemoedsrust. Ze weten dat alles wat hen lief is, altijd veilig en beschermd is.”

Deze overeenkomst is van toepassing op de Europese footprint van Tech Data en is een uitbreiding op de bestaande overeenkomsten voor het VK en de Benelux.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!