Overname PARK NOW Group door EasyPark Group is voltooid

04-06-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Overname PARK NOW Group door EasyPark Group is voltooid

Autoriteiten hebben hun goedkeuring gegeven aan de overname door EasyPark Group van de wereldwijde aanbieder van digitale parkeerdiensten, PARK NOW Group. Daarbij heeft EasyPark Group vandaag de afronding van de transactie aangekondigd en maakt PARK NOW Group vanaf 1 juni 2021 deel uit van EasyPark Group.

Op 9 maart maakte EasyPark Group de voorgenomen overname bekend van de wereldwijde aanbieder van digitale parkeerdiensten, PARK NOW Group. De overname is nu onvoorwaardelijk goedgekeurd door de relevante mededingingsautoriteiten en alle activa en passiva zijn overgedragen van de aandeelhouders BMW Group en Daimler Mobility AG aan EasyPark Group.

De overname maakt een eenvoudige P ark Group om verder te groeien en uitgegroeid tot een wereldwijd gangmaker binnen digitaal parkeren, e LEKTRISCHE voertuig opladen en mobiliteit servi ces. De twee bedrijven zijn perfect gepositioneerd met een comping le taire dekking van de markt in Noord-Amerika , Australië, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk ( die Eng land, Schotland, Noord-Ierland, Wales) en de rest van Europa , met een groeiend bereik van momenteel 3.200 steden wereldwijd.

Na afronding van de overname legt Jörg Reimann zijn rol als CEO van PARK NOW Group neer en neemt Johan Birgersson, CEO van EasyPark Group, de functie van CEO van de uitgebreide Groep over.

De partijen zijn overeengekomen de voorwaarden van de transactie niet bekend te maken.

Terug naar nieuws overzicht