Witold Kepinski - 04 juni 2021

Incentro lanceert een nieuw partnership met Contentstack

Incentro lanceert een nieuw partnership met Contentstack image

Incentro lanceert een nieuw partnership met Contentstack. Contentstack werd begin dit jaar nog uitgeroepen tot Strong Performer in de Forrester Wave™ voor Agile Content Management Systems. Met dit partnership zet Incentro in op meer kennis en expertise, waardoor implementatie bij klanten eenvoudiger en sneller wordt.

Contentstack is een op Microservices gebaseerde, API-first, Cloud-native SaaS, Headless (MACH) oplossing en biedt een innovatief en headless content management systeem. Dit CMS zorgt voor een ideale klantervaring dankzij gebruikersgemak voor de content-editors als uitgangspunt.

De voordelen van een partnership; het Catalysts-programma

Dankzij het partnership kan Incentro gebruik maken van het Catalysts-programma van Contentstack, waarbij Incentro toegang krijgt tot de laatste kennis, expertise en trainingen. Het doel? Business en technologie samen brengen om het volledige potentieel van marketeers, editors, ontwerpers en developers te benutten. Incentro heeft inmiddels ook gecertificeerde Contentstack developers inhouse, waardoor deze kennis nu ook toegankelijk wordt voor haar klanten.

Wat betekent dat in de praktijk?

Developers ervaren volledige vrijheid in de technologieën, programmeertalen en frameworks die ze gebruiken. Contentmanagers maken makkelijk zelf aanpassingen zonder de hulp van developers en kunnen zich volledig focussen op de content zelf.

“Onze customer-first-approach vertaalt zich dankzij Contentstack nu ook naar onze klanten”, vertelt Erik van den Berg, lead digital experience bij Incentro. “Het CMS is zo eenvoudig dat marketeers, content editors en communicatiemedewerkers heel gemakkelijk content kunnen beheren zonder hulp van IT.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!