Witold Kepinski - 04 juni 2021

Copaco Cloud Value Academy krijgt status Microsoft Learning Partner

Copaco Cloud Value Academy krijgt status Microsoft Learning Partner image

Copaco is nu Microsoft Learning Partner. Door deze nieuwe certificering kan zij nog beter optreden als kennispartij voor haar partners en hen nog beter en vollediger van dienst zijn.

Copaco heeft de inhouse ontwikkelde Cloud Value Academy: een blended learning platform voor zowel commerciële als technische medewerkers van haar partners. De nieuwe status als Learning Partner van Microsoft zorgt ervoor dat Copaco haar partners nog beter van dienst kan zijn met de Cloud Value Academy. Dit komt onder andere doordat de Microsoft Certified Trainers gebruik maken van officieel Microsoft-trainingsmateriaal. Er wordt altijd gebruik gemaakt van het meest up-to-date lesmateriaal, waardoor trainers te allen tijde trainingen van hoge kwaliteit kunnen aanbieden op gebied van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast worden trainingen altijd gegeven door eigen trainers. Daarmee onderscheidt Copaco zich in de markt.

Gido Veekens, Technical Product Manager bij Copaco Cloud: ‘Door snelle innovatie is het soms lastig om bij te blijven op kennisgebied. Gekwalificeerde mensen zijn lastig te vinden en het wordt steeds belangrijker om medewerkers bij te scholen. Wij denken graag mee met de opleidingstrajecten van onze partner. Hierdoor kan de partner werken aan specialistische kennis en worden gewenste competenties behaald, waardoor ze zich als Microsoft-partner kan onderscheiden en zo succesvoller kan werken. Wij kunnen onze partner hierin grotendeels ontzorgen. Wij werken bijvoorbeeld opleidingstrajecten uit en verzorgen trainingen. In iedere stap van het proces kunnen wij meedenken. Het feit dat we nu Microsoft Learning Partner zijn, is een mooie uitbreiding op de Cloud Value Academy en erkenning voor de kennis die Copaco toevoegt in het kanaal.”

Wilt u meer informatie over Copaco als Microsoft Learning Partner? Ga naar https://www.copaco.com/nl-nl/2tcloud-cloud-value-academy.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!