RoboRana legt basis bij KPN voor RPA Center of Excellence

07-06-2021 | door: Witold Kepinski

RoboRana legt basis bij KPN voor RPA Center of Excellence

RoboRana, de Intelligent Process Automation (IPA)-specialist uit Utrecht, heeft bij KPN, een Nederlandse leverancier van telecommunicatie en IT, de basis gelegd voor een intern Robotic Process Automation (RPA) Center of Excellence.

RoboRana bouwde en implementeerde daarvoor een target infrastructure en centraliseerde verschillende RPA-initiatieven, wat de interne businessprofielen van KPN beter ondersteunt bij de implementatie van RPA-projecten. Het RPA Center of Excellence fungeert als centraal kennispunt en onestopshop om de business van KPN te helpen bij de uitrol van RPA-initiatieven.

RoboRana biedt met een Intelligent Process Automation-strategie bedrijven in Nederland en België de mogelijkheid tot end-to-end automatisatie van data-intensieve processen en het verminderen van manueel werk en fouten. “Voor KPN bundelden we de verschillende RPA-initiatieven en zijn we vervolgens op zoek gegaan naar de best mogelijke manier om de RPA-platformen UiPath en Automation Anywhere te borgen in de bestaande structuur. Vervolgens konden we voor beide platformen een sterke target architectuur bouwen en implementeren”, vertelt Roel Hoeks, mede-oprichter en managing partner van RoboRana Nederland.

Terug naar nieuws overzicht