Whirlpool Corporation migreert SAP-systemen naar Google Cloud

08-06-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Whirlpool Corporation migreert SAP-systemen naar Google Cloud

Whirlpool Corporation breidt de strategische samenwerking met Google Cloud uit. Zo kunnen zij kritieke bedrijfssystemen en applicaties via de veilige en duurzame infrastructuur van Google Cloud leveren.

In 2014 rolde Whirlpool Corp Google Workspace uit voor alle werknemers. Nu heeft het bedrijf de SAP-omgeving en -applicaties naar Google Cloud gemigreerd. Hierdoor krijgen teams van Whirlpool Corp. wereldwijd veilige toegang, met lage latency, tot SAP-systemen en -data.

Google Cloud heeft sinds 2017 elk jaar 100 procent van het wereldwijde elektriciteitsverbruik aangevuld met de aankoop van hernieuwbare energie. Nu bouwt het bedrijf daarop voort, met als doel om tegen 2030 te allen tijde volledig met koolstofvrije energie te werken.

"Whirlpool Corp. creëert een basis voor groei met een toekomstgerichte, cloud-first benadering van zijn kritieke SAP-systemen, terwijl het zich sterk blijft inzetten voor duurzaamheid", zegt Rob Enslin, President bij Google Cloud. "We zijn er trots op om onze strategische samenwerking met Whirlpool uit te breiden en zullen de digitale transformatie van het bedrijf in al zijn wereldwijde activiteiten blijven ondersteunen."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud