Witold Kepinski - 06 juni 2021

Dustin heeft de overname van Centralpoint afgerond

Dustin heeft de overname van Centralpoint afgerond image

Dustin Group heeft de overname van Centralpoint Holding afgerond.. Zoals eerder aangekondigd is Dustin op 13 april 2021 (indirect) een overeenkomst aangegaan met Rotla BV om alle aandelen in Centralpoint te verwerven. De overname werd afgerond doordat Dustin alle aandelen in Centralpoint verwierf. Dustin betaalt contant geld en nieuw uitgegeven aandelen als tegenprestatie aan de verkoper.

In verband met de afronding heeft het bestuur van Dustin, op basis van de machtiging verleend door de Buitengewone Algemene Vergadering, besloten om een uitgifte in natura aan Rotla BV (indirect) tegen inbreng in natura uit te voeren. Het aantal nieuw uitgegeven aandelen bedraagt 8.254.587, wat, berekend na de nieuwe uitgifte, overeenkomt met een verwatering van ca. 8,5 procent van het aandelenkapitaal en de stemrechten in Dustin. Het aantal aandelen in Dustin stijgt van in totaal 88.695.631 naar 96.950.218 aandelen.

De Raad zal de door de Buitengewone Algemene Vergadering verleende machtiging uitoefenen en vóór eind augustus 2021 beslissen over een nieuwe uitgifte van aandelen met voorkeurrecht voor de aandeelhouders. De voorwaarden en het tijdschema voor de nieuwe uitgifte zullen openbaar worden gemaakt in verband met het besluit van de Raad.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!