Witold Kepinski - 07 juni 2021

CrowdStrike boekt sterke omzetgroei met SaaS aanbod

CrowdStrike boekt sterke omzetgroei met SaaS aanbod image

CrowdStrike, speler in cloud-delivered endpoint- en cloud-workloadbescherming, heeft de financiële resultaten bekendgemaakt voor het eerste kwartaal van het fiscale jaar 2022.

De omzet bedroeg 302,8 miljoen dollar, een stijging van 70% in vergelijking met 178,1 miljoen dollar in het eerste kwartaal van fiscaal 2021.

Het nettoverlies bedroeg 85 miljoen dollar, inclusief 48,8 miljoen dollar in belastingkosten in verband met de integratie van intellectueel eigendom uit de Humio-acquisitie.

In een commentaar op de financiële resultaten van het bedrijf zegt Burt Podbere, CrowdStrik's Chief Financial Officer,: “In het eerste kwartaal bleven we een sterke operationele hefboomwerking in ons SaaS-model herkennen en een recordbedrijfs- en vrije kasstroom behaald, zelfs toen we de investeringen in ons wereldwijde bereik en cloudplatform opvoerden. We geloven dat de investeringen die we vandaag doen, zullen leiden tot aanhoudende groei op de lange termijn en dat we onze toppositie als vertrouwde beveiligingspartner bij uitstek zullen behouden.”

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!