Witold Kepinski - 08 juni 2021

Deloitte neemt security specialist CloudQuest over

Deloitte neemt security specialist CloudQuest over image

Deloitte kondigt de overname aan van vrijwel alle activa van CloudQuest, Inc. (CloudQuest), een leverancier van cloud security houdingsbeheer (CSPM) gevestigd in Cupertino, Californië.  Dit zal Deloitte's bestaande cloud-cyberbeveiligingsaanbod versterken met CloudQuest's cloud-native beveiligingsmogelijkheden om beveiligingsworkflows te beheren, risico's te verminderen en gegevensbeveiliging te verbeteren.

Met de toevoeging van de activiteiten van CloudQuest, zal het Cyber Cloud-aanbod van Deloitte zijn portfolio van cloudbeveiligingsorkestratie, automatisering en respons (SOAR) -diensten en -oplossingen blijven uitbreiden.

"Hoewel de wereldwijde pandemie sommige dingen vertraagde, vertraagde het de cloudmigratie of cloudafhankelijkheid voor de overgrote meerderheid van organisaties niet", zegt Vikram Kunchala, Deloitte Risk & Financial Advisory Cyber Cloud-leider en directeur, Deloitte & Touche LLP. "Terwijl organisaties werken aan het bouwen of verbeteren van hun beveiligingsposities voor cloud- of hybride-cloudomgevingen, breiden en diversifiëren we ons diensten- en oplossingenportfolio uit om onze klanten te helpen continu beveiligingsrisico's te bewaken, voorkomen en verhelpen."

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!