Unisys neemt Unify Square over

08-06-2021 | door: Witold Kepinski

Unisys neemt Unify Square over

Unisys heeft aangekondigd dat het een overeenkomst is aangegaan voor de overname van Unify Square, een beheerprovider voor veilige samenwerkings- en communicatieplatforms, voor 152,5 miljoen dollar op een contante, schuldenvrije basis. Unisys financiert de transactie met contant geld.

De transactie stelt Unisys in staat gebruik te maken van Unify Square's Unified Communications as a Service (UCaaS)-aanbod om haar ervaringsgerichte oplossingen voor digitale werkplekdiensten te helpen verbeteren.

"De overname van Unify Square zal de digitale werkplekdiensten van Unisys versterken om een hogere omzetgroei en verbeterde winstgevendheid en cashflow te stimuleren", aldus Peter Altabef, voorzitter en CEO van Unisys. "De UCaaS-markt, waarin Unify Square opereert, zal naar verwachting een van de snelstgroeiende segmenten van de markt voor digitale werkplekdiensten zijn. De mogelijkheden van Unify Square zullen Unisys in staat stellen hoogwaardigere oplossingen aan haar klanten te leveren die hun productiviteit en werknemerstevredenheid verhogen."

Terug naar nieuws overzicht