Redactie - 08 juni 2021

Tech Data voegt HPE Financial Services toe als financieringspartner

Tech Data voegt HPE Financial Services toe als financieringspartner image

Tech Data maakt bekend HPE Financial Services (HPEFS) te hebben toegevoegd als een financieringspartner voor zijn Tech-as-a-Service (TaaS) B2B-oplossing. HPEFS is gespecialiseerd in de ICT-markt en biedt een reeks financieringsopties met voorwaarden die de As-a-Service-modellen toegankelijker maken voor mkb-partners, waaronder kleinere minimale deals, contracten variërend van 12 tot 60 maanden en flexibelere minimumvereisten voor hardware. De eSignature-functionaliteit van HPE zorgt daarbij voor een uiterst agile en gedigitaliseerd proces, met financieringsopties voor alle merken in het assortiment van Tech Data.

Roman Rudolf, Vice-President Strategy and Services bij Tech Data, vertelde het volgende: “We breiden onze lang gevestigde en sterke relatie met HPEFS verder uit. We zijn vooral enthousiast dat we onze mkb-partners kunnen helpen hun introductie van as-a-service-abonnementen te versnellen. Dankzij de grondige ICT-marktkennis van HPEFS kent het bedrijf al veel van de partners in ons klantenbestand. Dit maakt het onboarding- en goedkeuringsproces flexibeler.”

Patrick Leoni, Director Channel, HPEFS voor EMEA&APJ, vertelde: “Tech Data TaaS B2B is een leidinggevend assortiment in de branche en Tech Data helpt resellers in de vraag van hun klanten naar flexibele oplossingen te voorzien. Net als Tech Data richten we ons bij HPEFS op resellers en de bedrijfsresultaten van klanten in hun streven het ICT-verbruik te optimaliseren.”

Er zijn meerdere financieringspartners beschikbaar voor het TaaS B2B-assortiment van Tech Data, waaronder verschillende banken en kredietverleners, om partners een aantrekkelijke reeks financieringsopties te bieden waarmee ze hun aanbod aan abonnementen kunnen uitbreiden. Met gebruik van de Subscription Builder, die volledig is geïntegreerd in InTouch, het eCommerce-platform van Tech Data, kunnen partners hardware, software en services van verschillende leveranciers in één oplossing bundelen en in de vorm van een abonnement aan hun eindklanten aanbieden. De TaaS Subscription Builder is eveneens beschikbaar als een whitelabel-oplossing voor partners.

“Met TaaS genieten partners van een volledig digitale ervaring, met onmiddellijke kredietcontroles en gepersonaliseerde offertes binnen enkele minuten. De strategie van Tech Data is volledig gericht op het ontwikkelen van een overtuigend aanbod van services en verbeterde digitale ervaring, waarmee onze partners hun overstap van de rechtstreeks aankoop van middelen naar abonnementsmodellen kunnen versnellen”, voegde Rudolf toe.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!