Redactie - 10 juni 2021

Zoom introduceert Phone Appliances

Zoom introduceert Phone Appliances image

Zoom Video Communications, lanceert een nieuwe hardwarecategorie die hybride werken ondersteunt. Zoom Phone Appliances combineert de technologie van Zoom met hardware van Poly en Yealink in een alles-in-één oplossing voor HD-videovergaderingen, telefoongesprekken en interactieve whiteboards.

Zoom Appliances staan altijd aan, klaar voor directe communicatie en samenwerking tussen werknemers. Je kunt op de hardware gemakkelijk ad-hoc of geplande vergaderingen starten, telefoongesprekken voeren en ontvangen, je voicemail beluisteren en virtueel samenwerken met het delen en bewerken van inhoud. Zoom Phone Appliances kunnen via de Zoom Admin Portal op één plek worden beheerd. Zoom Phone Appliances hebben een eenvoudige licentiestructuur en zijn simpel te installeren, gebruiken te beheren tot voordeel van zowel de eindgebruikers als de IT-afdeling.

"De traditionele werkplek is aan het veranderen, en het is ons doel is om werknemers in staat te stellen meer te bereiken door voice en video samen te brengen," zegt Graeme Geddes, Head of Zoom Phone en Zoom Rooms bij Zoom. "Het nieuwe Zoom Phone Appliance-programma bevat speciaal gebouwde Zoom Phone-hardware van Poly en Yealink, die een krachtige communicatie-ervaring mogelijk maken."

Poly CCX 600 Desk Phone en CCX 700 Desk Phone met geïntegreerde videocamera

"We zijn blij dat we met Zoom Phone Appliances een native Zoom-ervaring kunnen aanbieden in onze Poly CCX-productreeks", zegt John Lamarque, Vice President en General Manager, Voice Collaboration bij Poly. "Het gebruik van het Zoom-platform dat we allemaal kennen wordt nog eenvoudiger door het direct via het aanraakscherm van het toestel te bedienen."

Yealink VP59 Smart Video Phone

"We zijn verheugd de nieuwe VP59-videotelefoon te onthullen," zegt Alvin Liao, Vice President of Product bij Yealink. "Het aanraakscherm van de VP59-videotelefoon wordt aangestuurd door Zoom's videocommunicatieplatform, waardoor klanten een gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve gebruikerservaring krijgen."

Zoom Phone Appliances zijn verkrijgbaar via het Zoom Hardware-as-a-Service programma en bij erkende Poly- en Yealink-verkopers.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!