Ivanti integreert Cherwell ITSM-oplossingen met Ivanti Neurons Platform

10-06-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Ivanti integreert Cherwell ITSM-oplossingen met Ivanti Neurons Platform

Ivanti, aanbieder van een automatiseringsplatform dat IT assets van cloud tot edge detecteert, beheert, beveiligt en onderhoudt, kondigt zijn visie aan voor de integratie van de oplossingen van Ivanti en Cherwell. Daarmee zet het bedrijf zijn plannen voort om hyper-automatisering toe te passen op het Ivanti Neurons platform, met als doel de Everywhere Workplace te voorzien van self-service, self-heal, en self-secure.

Elke bedrijfstak kan volgens Ivanti nu profiteren van de gecombineerde technologieën van Ivanti en Cherwell en hyper-automatisering inzetten om beter tegemoet te komen aan de toegenomen IT-vraag en complexiteit in de hybride en remote werkomgevingen van vandaag de dag.

Ivanti nam Cherwell in maart 2021 over om het bereik van het Ivanti Neurons platform uit te breiden. Ook moest het de positie van Ivanti verstevigen als één van de enige enterprise service management leveranciers die end-to-end service en asset management aanbiedt voor IT-afdelingen tot lines of business en voor elke endpoint tot de IoT-edge. Ivanti integreert nu de roadmaps van beide platformen en introduceert innovaties op een manier waar zowel klanten van Ivanti als Cherwell van zullen profiteren.

"De integratie van de oplossingen van Cherwell met Ivanti Neurons heeft bestaande Cherwell-klanten al op een aantal manieren voordeel opgeleverd," zegt Nayaki Nayyar, President, Service Management Solutions, en Chief Product Officer bij Ivanti. "Door de introductie van self-healing, self-securing en verbeterde self-service mogelijkheden in de Cherwell-oplossingen, hebben we de roadmap aanzienlijk versneld. We zijn toegewijd aan het succes van elke klant, en zij zullen dan ook profiteren van een frequentere en regelmatige cadans van productreleases."

"Er zijn inmiddels meer inzetmogelijkheden voor service management tools dan IT-support," zegt Adam Holtby, Principal Analyst bij Omdia. "Zoals benoemd in ons recente rapport over Enterprise Service Management, hebben de overnames die Ivanti heeft gedaan het aanbod en de manier waarop het bedrijf digital workspace-initiatieven ondersteunt aanzienlijk versterkt."

Alle details over de Ivanti product roadmap worden uit de doeken gedaan tijdens de eerste virtuele Ivanti Solutions Summit, die gehouden wordt van 7 tot 9 juni. Daar voorzien experts in een deep dive rond alle oplossingen en plannen, en ze zijn daarnaast direct beschikbaar voor vragen en toelichting. Ook zullen diverse klanten tijdens het event spreken over hoe de oplossingen binnen het Ivanti-portfolio hebben bijgedragen aan hun succes.

Terug naar nieuws overzicht
Software