IT-resellers zijn welkom bij Round Table Cloud Data Management

10-06-2021 | door: Redactie

IT-resellers zijn welkom bij Round Table Cloud Data Management

Op 30 juni 2021 organiseert de redactie van Dutch IT-channel een Round Table voor IT-resellers in het sfeervolle View in Almere. De redactie bespreekt met moderator Danny Frietman dan hoe ze goede databescherming kunnen leveren aan klanten, zoals met Cloud Data Management. IT-resellers die interesse hebben in cloud data management zijn van harte uitgenodigd.

De stap naar de public cloud, de toegenomen bezorgdheid over security, en de complexiteit van back-up- en gegevensbeheer, dwingt IT-leiders om hun back-upinfrastructuur te herontwerpen en alternatieve oplossingen te verkennen zo meldt het Gartner Magic Quadrant voor Data Center Backup and Recovery Solutions.

Organisaties gaan in toenemende mate schuiven met workloads, tussen cloud en on-premises zo blijkt uit onderzoek van het Data Protection Rapport van Veeam. Door deze ontwikkeling dienen data workloads goed beschermd te worden. Niet alleen met back-up en disaster recovery, security oplossingen van interne en externe bedreigingen. Vaak ontbreekt echter bij organisaties de nodige kennis hiervoor. Dit biedt een uitgelezen kans voor resellers om met Cloud Data Management klanten te ontzorgen met het beschermen en beschikbaar houden van hun data en workloads.

Dutch IT-channel nodigt IT-resellers van harte uit om mee te doen aan de Cloud Data Management Round Table. Hierbij bespreken we ontwikkelingen rond workloads in cloud en on-premise omgevingen en hoe resellers met de juiste toepassingen hun klanten kunnen ontzorgen, bijvoorbeeld met databescherming en Backup as a Service (BaaS).

De round table wordt geleid door moderator Danny Frietman in samenwerking met Witold Kepinski, Director Content en Editor in Chief Dutch IT-channel.

De Round Table is gratis toegankelijk. Tijdens de discussie kunt u genieten van een uitstekend diner. Hierbij zorgt de organisatie dat er rekening wordt gehouden met de Covid-19 richtlijnen en dat aanwezigen minimaal 1,5 meter van elkaar zitten. Ook is er volop ruimte om in een informele ambiance met elkaar te netwerken en nieuwe mensen te ontmoeten. De Dutch IT-channel Round Table over Cloud Data Management is powered by Veeam.

U kunt uw interesse tonen door een een mail te sturen aan Yvonne Bansagi: [email protected]

Terug naar nieuws overzicht