Nutanix service provider programma voor hybride en multicloud toepassingen

10-06-2021 | door: Witold Kepinski

Nutanix service provider programma voor hybride en multicloud toepassingen

Nutanix, speler in private, hybride en multicloud-computing, kondigt vandaag de lancering van het Nutanix Elevate Service Provider Program aan. Het vergroot de voordelen van het Elevate Partner Program voor serviceproviders in de hele wereld. Met het programma kunnen partners – waaronder managed en cloud serviceproviders – zeer gedifferentieerde hybride- en multicloud-diensten bouwen die een hogere winst en versnelde time-to-market opleveren.

Terwijl veel organisaties op zoek zijn naar mogelijkheden om hun IT-activiteiten te vereenvoudigen, voorspelt IDC dat de markt voor beheerde clouddiensten tegen 2024 zal groeien tot 101,1 miljard dollar¹. Hoewel dit kansen biedt, creëert het ook een uitdaging voor serviceproviders om aan de steeds meer geïndividualiseerde eisen van klanten te voldoen en tegelijkertijd winstgevend te blijven. Het Nutanix Elevate Service Provider Program helpt serviceproviders hun marges en flexibiliteit te verbeteren door lock-in en minimale inzetvereisten aan te pakken die voorkomen bij traditionele serviceprovider-vendormodellen -en programma’s.

“Nu de vraag naar managed en cloud services sterk toeneemt, bevinden serviceproviders zich in een unieke positie om organisaties te helpen bij groei, optimalisatie-initiatieven en behoeften op het gebied van digitale transformatie”, zegt Christian Alvarez, SVP Worldwide Channels bij Nutanix. “Met het Nutanix Elevate Service Provider Program belonen we onze partners voor het leveren van hoogwaardige IT-clouddiensten en helpen we hen om hun winstgevendheid te maximaliseren en hun groeipotentieel te vergroten dankzij premium aanbiedingen.”

Details van het Nutanix Elevate Service Provider Program
Dit programma voor serviceproviders voegt twee partnershipniveaus toe aan Nutanix Elevate: Authorized Service Provider en Professional Service Provider. Onder Authorized Service Provider vallen partners die nieuw zijn bij Nutanix of die Nutanix-diensten leveren aan kleine tot middelgrote organisaties. Professional Service Provider zal gedifferentieerde diensten leveren aan grote ondernemingen. Partners die tot het programma toetreden, kunnen genieten van alle voordelen die in de Elevate Service Provider Program Guide worden beschreven, zoals training, Not For Resale (NFR)- en Nutanix XLAB-softwarelicenties, en ondersteuning. Professional Service Provider-partners halen voordeel uit de uitgebreide ondersteuning van Nutanix met onder andere marketingmateriaal, potentiële marktontwikkelingsfondsen, salestools, op doelstellingen gebaseerde financiële incentives en kortingen, en gepersonaliseerde inzichten in het Partner Portal van Nutanix.

Belangrijke voordelen van Nutanix-oplossingen en het Elevate Service Provider Program zijn:

  • Verbeterde winstmarge: vereenvoudigde prijsopties en het ontbreken van minimale inzetniveaus of verplichte aankoop van producten helpen serviceproviders om meer winst te behalen. Met Nutanix genieten serviceproviders ook van aanzienlijk lagere overheadkosten in vergelijking met concurrenten, waardoor zij uiteindelijk over een heel capabele en kosteneffectieve HCI-oplossing beschikken.
  • Hogere omzet en snellere marktintroductietijd: de eenvoud van de Nutanix-oplossingen zorgt voor een snellere time-to-market dankzij een 80% snellere implementatie. Met Nutanix kunnen serviceproviders ook nieuwe diensten opstarten en snel opschalen, waaronder private, hybride en multicloud, Desktop as a Service (DaaS), Disaster Recovery as a Service (DRaaS), Database as a Service (DBaaS) en meer. Bovendien kunnen de softwarelicenties van Nutanix door serviceproviders gebruikt worden op de locatie van de klant, in de omgeving van de serviceprovider, of op Nutanix Clusters die draaien in public cloudomgevingen zoals AWS, AWS GovCloud en met ondersteuning voor Microsoft Azure in ontwikkeling. Zo krijgen kun klanten snel toegang tot hybride cloud.
  • Eenvoud: dit is een eigenschap van de Nutanix-oplossingen en een belangrijke verklaring voor de gemiddelde NPS-score van 90 die het bedrijf de afgelopen zeven jaar behaald heeft. Serviceproviders zullen met Nutanix snel en op elke schaal IT-diensten kunnen leveren met eenvoudige one-click implementatie, upgrades, scaling, zelfherstellende mogelijkheden, troubleshooting en meer. De serviceproviders kunnen bijna 60% efficiënter infrastructuurbeheer realiseren, waardoor ze meer tijd hebben om zich te focussen op innovatie en het ondersteunen van bredere bedrijfsprioriteiten. Bovendien genieten serviceproviders van automatische meting, waardoor ze hun klanten granulaire facturering kunnen aanbieden.

Nutanix heeft een Service Provider Starter Pack-promotieaanbieding voor nieuwe partners die tot het Elevate Service Provider Program toetreden. Deze promoactie bevat training, certificering en de juiste Nutanix-software om onze partners te helpen hun gedifferentieerde diensten in productie te brengen en te beginnen met het genereren van inkomsten. Deze aanbieding is per direct beschikbaar.

Het Nutanix Elevate Service Provider-programma is nu wereldwijd beschikbaar voor providers. Meer info over aanmelding, bijhorende voordelen en de programmagids zijn te vinden op www.nutanix.com/partners/become-a-partner. Partners kunnen ook meer te weten komen over het programma door zich hier in te schrijven voor het webinar op 30 juni 2021.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud