Hypernode en Hipex slaan handen ineen

11-06-2021 | door: Redactie

Hypernode en Hipex slaan handen ineen

De Nederlandse e-commercehostingspecialisten Hypernode en Hipex gaan voortaan samen verder. Het Amsterdamse Hypernode en Hipex uit Rhenen combineren de automatiseringskrachten van Hypernode en de performance power van Hipex tot een platform van ongekend niveau op de internationale e-commercemarkt.

Hypernode staat internationaal bekend om hun schaalbare managed cloudhostingoplossingen voor e-commerceplatformen zoals Magento, Shopware en Akeneo. Hipex biedt hostingoplossingen voor e-commercesoftware met een grote focus op snelheid.

Beide partijen staan aan de top van de Nederlandse e-commercehostingmarkt dankzij hun krachtige platformen, persoonlijke aanpak en technische ondersteuning. Hun klantenkring varieert van kleine webshops tot grote, internationale partijen en e-commerce agencies.

Hipex en Hypernode gaan samen de e-commercehostingtak van het Europese tech powerhouse team.blue vormen. Deze samenwerking verstevigt de positie van Hypernode op de internationale markt als een krachtige e-commercehostingspecialist die de perfecte oplossing kan gaan bieden voor webshops van elk formaat.

De twee bedrijven vullen elkaar goed aan en zien een mooie toekomst in het combineren van hun diensten tot een zeer sterk portfolio voor hun klanten en hun partners via het partnerprogramma. Naast de combinatie van de sterke automatisering van Hypernode en de performance power van Hipex krijgen alle klanten van Hypernode en Hipex een nog bredere toolkit tot hun beschikking met onder andere MageReport Premium, Performance scan en Percolate.

Terug naar nieuws overzicht
Software