Witold Kepinski - 14 juni 2021

Gratis CloudNation e-book over cloud

Gratis CloudNation e-book over cloud image

De Nederlandse public cloud specialist CloudNation heeft het eerste hoofdstuk van zijn e-book online gepubliceerd. In het eerste hoofdstuk van het e-book beschrijft CloudNation waarom multicloud vaak een illusie is. Er zijn veel redenen waarom de wereld de cloud omarmt.

De public cloud biedt volgens CloudNation flexibiliteit, schaalbaarheid en transparantie in kosten, maar brengt ook veel uitdagingen met zich mee. Migreren naar de cloud gaat volgens CloudNation niet altijd over alles of niets, soms lijkt hybride cloud of multicloud de juiste keuze.

Het e-book is gratis te downloaden op deze pagina: https://go.cloudnation.nl/ebook-why-multicloud-is-mostly-an-illussion.

CloudNation is in 2018 door een aantal gepassioneerde Publieke Cloud enthousiastelingen opgericht en in net iets meer dan 2,5 jaar tijd uitgegroeid tot een van de weinige onafhankelijke public-clouddienstverleners voor MSP’s, ISV’s en eindklanten in Nederland. De Nederlandse cloud distributeur Uniserver Group nam onlangs een meerderheidsbelang in CloudNation, waardoor er een strategisch partnership is ontstaan. CloudNation is door haar onafhankelijke positie een specialist in multi-cloud toepassingen. Moderator Danny Frietman sprak onlangs in de Dutch IT Channel Studio Talkshow ‘Leaders of Cloud’ met Arjen Vriens, één van de drie oprichters en aandeelhouders van CloudNation.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!