Nicole van Det wordt Country Managing Director Accenture Nederland

Nicole van Det, Accenture

14-06-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Nicole van Det wordt Country Managing Director Accenture Nederland

Accenture heeft Nicole van Det per 1 juli aangesteld als Country Managing Director voor Nederland. Nicole Van Det volgt Irine Gaasbeek op, die werd benoemd tot Accenture Technology Lead voor de regio’s Frankrijk en de Benelux.

In haar nieuwe rol is Van Det verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding over Accenture Nederland. Ze zal zich in het bijzonder richten op innovatie en de groei en marktdifferentiatie van Accenture in Nederland. Van Det, die al 22 jaar in dienst is bij Accenture, was in het verleden verantwoordelijk voor Accenture Products in Nederland, onderdeel van Strategy & Consulting. Dit marktsegment bedient klanten in uiteenlopende sectoren, waaronder life sciences, consumer products, retail en de reisbranche. Daarnaast heeft ze zich beziggehouden met de digitale transformatiestrategie bij klanten en het implementeren van next-generation technologieplatformen. Begin 2018 werd Van Det benoemd tot Senior Managing Director en als Global Account Lead. Van Det zal actief blijven in deze rol en deel blijven uitmaken van de Global Leadership Committee binnen Accenture.

Van Det heeft een masterdiploma in farmacie, deed een PhD in geneeskunde en behaalde haar MBA aan de Rotterdam School of Management.

Olivier Girard, Market Unit Lead bij Accenture voor Frankrijk en de Benelux: “We zijn trots op de aanstelling van Nicole als nieuwe Country Managing Director voor Nederland. Haar continue inzet voor onze klanten, mensen en community’s, gecombineerd met haar trackrecord in het ondersteunen van bedrijven met innovatie en transformatie, maken haar de juiste persoon voor deze rol. Ik kijk ernaar uit om met haar samen te werken om door middel van innovatie waarde te creëren voor onze klanten. Daarnaast wil ik Irine bedanken voor haar leiderschap en de belangrijke impact die ze heeft gehad op de Nederlandse activiteiten van Accenture. We zijn blij dat Irine Accenture gaat versterken in haar nieuwe rol als Technology Lead voor de regio’s Frankrijk en de Benelux en wensen haar alle succes toe.”

Terug naar nieuws overzicht