Copaco start distributie van Denver Electronics

Marc Maas, Manager Smart Solutions binnen Copaco

16-06-2021

Copaco start distributie van Denver Electronics

Copaco heeft de distributie van het Deense merk Denver Electronics overgenomen. Hiermee wordt het aanbod in consumentenelektronica en elektronisch speelgoed binnen Copaco fors uitgebreid.

Denver Electronics heeft een prijstechnisch sterk assortiment dat voor onze partners zeer interessant is om te verkopen op de consumentenelektronicamarkt. De producten zijn voor elk huishouden relevant. Het portfolio biedt niet alleen elektrische steps, hoverboards, drones, tablets of een draagbare dvd-speler voor kinderen, maar ook DAB-radio’s, televisies, slimme sporthorloges, digitale fotolijstjes en e-readers voor volwassenen.

“Het portfolio van Denver Electronics past in onze strategie om te groeien in deze categorie,” aldus Marc Maas (foto), Manager Smart Solutions binnen Copaco. Dennis de Groot, Managing Director Denver Electronics Benelux:Wij hebben voor Copaco als distributeur voor de Benelux-markt gekozen omdat wij hetzelfde DNA bezitten. Het is een kerngezond bedrijf dat met hard werken en een portie gezond verstand daar gekomen is waar het vandaag de dag staat.

Wilt u meer informatie over het uitgebreide assortiment van Denver bij Copaco? Klik hier: https://www.copaco.com/nl-nl/ac/copaco-breidt-uit-met-denver-electronics

Terug naar nieuws overzicht