Infor kondigt nieuwe samenwerking aan met partner Korade

Thijs Goossens, channel director Benelux bij Infor

17-06-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Infor kondigt nieuwe samenwerking aan met partner Korade

Infor, de industry cloud company en Korade zijn een officieel partnership aangegaan. De ervaren consultants uit Bunnik zijn gespecialiseerd in het implementeren, optimaliseren en migreren van bedrijfsprocessen voor organisaties in de Benelux. Korade gebruikt daarvoor de ERP-systemen van Infor, waaronder Infor LN en is daarmee al bijna 30 jaar aan Infor gelieerd. Dankzij dit strategisch partnership kan Korade verder investeren in het uitbreiden van de expertise in Infor's ruime cloudoplossingportfolio.

De strategische samenwerking zorgt ervoor dat de krachtige technologie van de Infor ERP-cloudoplossingen en de ruime implementatie-expertise van Korade worden gecombineerd. Korade ondersteunt organisaties bij het optimaal gebruiken van alle versies van de Infor LN software en focust zich op het implementeren hiervan bij productiebedrijven in Nederland. Het Korade-team bestaat uit 25 ERP consultants en 10 BI Consultants die zich specialiseren in het ondersteunen van de transitie van on-premises implementaties naar de adoptie van de Infor Cloud. Daarmee biedt Korade organisaties de mogelijkheid activiteiten en middelen effectiever en kostenefficiënter te beheren.

Groeiende vraag naar cloud
“Steeds meer organisaties willen hun processen structureren om inzichten te krijgen in alle bedrijfsprocessen. Infor’s LN cloudportfolio biedt geïntegreerde en uitgebreide oplossingen voor organisaties. De combinatie van ERP en BI zorgt voor inzicht en transparantie in processen. Op basis van een KPI dashboard en workflows kunnen de juiste besluiten proactief worden genomen en is de ROI van deze Cloud oplossing eenvoudig uit te leggen”, aldus René Kamp, directeur bij Korade. “Door tot het partnerecosysteem van Infor toe te treden kunnen we bedrijven nog beter ondersteunen in hun groei dankzij een optimale transitie en implementatie naar de Infor Cloud.

“Het is een dynamische tijd voor de wereldwijde productie-industrie en de vraag naar onze innovatieve cloudoplossingen groeit sterk”, vertelt Thijs Goossens, channel director Benelux bij Infor. “Dit is een belangrijke markt voor ons, waar we samen met Korade verder in willen en zullen groeien. De uitstekende dienstverlening van Korade, de uitgebreide kennis van onze producten én de markt, samen met hun persoonlijke en klantgerichte benadering zijn een uitstekende aanvulling op ons innovatieve, branchespecifieke aanbod. We kijken er enorm naar uit om gezamenlijk succesvol te groeien in de regio.”

Terug naar nieuws overzicht
Software