Red Hat start Leading with Containers initiatief

17-06-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Red Hat start Leading with Containers initiatief

Red Hat, leverancier van enterprise open source oplossingen, introduceert Leading with Containers, een initiatief dat Red Hat Business Partners in EMEA moet helpen de groeiende markt voor containerplatforms aan te boren. Verder ondersteunt het initiatief Red Hat Business Partners om nog succesvoller te worden met Red Hat OpenShift, een enterprise Kubernetes-platform.

Volgens The 2021 State of Enterprise Open Source: A Red Hat Report, zal het gebruik van containers de komende 12 maanden naar verwachting met 74 procent stijgen in EMEA, waarbij bedrijven hun hybride cloudstrategieën realiseren op basis van containerplatformtechnologieën.

Red Hat lanceert het Leading with Containers-initiatief in EMEA om Red Hat Business Partners te helpen voort te bouwen op deze groei en zich te vestigen als technologieleiders en vertrouwde adviseurs voor hun klanten. Leading with Containers omvat twee componenten: een partnerspecialisatie genaamd 'Red Hat Container Platform Specialist,' en een Sales Accelerator-programma dat extra voordelen biedt voor Container Platform Specialist-partners die aan aanvullende eisen voldoen en hun inzet voor Red Hat OpenShift willen versnellen met een specifiek businessplan. Door zich aan te sluiten bij het Leading with Containers-initiatief, kunnen partners profiteren van:

Differentiatie als leiders in de containermarkt door middel van een nieuwe partnerspecialisatiebadge.

Uitgebreide enablement-aanbiedingen om container-platformvaardigheden te vergroten.

Specifieke marketing-content en sales-tools om container-klanten aan te spreken.

Support-mechanismen om partners te begeleiden in de volledige verkoopcyclus, inclusief ondersteuning bij consulting om container-adoptie te stimuleren.

Nieuwe stimuleringsmaatregelen om de winstgevendheid van partners te verhogen in de vorm van exclusieve inkoopvoorwaarden en investeringsfondsen.

Partners

Een groeiend aantal partners in EMEA heeft de Red Hat Container Platform Specialist-status bereikt door accreditaties af te ronden voor sales-, technical- en delivery-expertise rond hybride cloudinfrastructuur en cloud-native ontwikkeling.

Daarnaast heeft Red Hat onlangs zijn partnerprogramma voor solution providers in EMEA geactualiseerd. Red Hat introduceerde voor partners een vereenvoudigde set regels en meer flexibiliteit om te kiezen uit een breed scala aan middleware-certificeringen, waarmee ze de Red Hat Advanced Business Partner- of Red Hat Premier Business Partner-status kunnen behalen. Developer-abonnementen zijn beschikbaar voor alle partnerspecialisaties en tegen een gereduceerd tarief.

Petra Heinrich, vice president Partners & Alliances EMEA bij Red Hat: "Kijkend naar het enorme groeipotentieel in de containermarkt, ben ik er erg trots op dat we zo'n groot netwerk van hooggekwalificeerde en toegewijde Red Hat Advanced en Premier Business Partners hebben. Met dit initiatief kunnen we onze partners helpen om vertrouwde adviseurs en technologie-experts te worden om Red Hat-klanten te helpen slagen met hun hybride cloudreis."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud