Forcepoint neemt Deep Secure over

17-06-2021 | door: Witold Kepinski

Forcepoint neemt Deep Secure over

Forcepoint, speler in data-first cybersecurity-oplossingen die kritieke informatie en netwerken beschermen voor duizenden klanten over de hele wereld, heeft aangekondigd dat het bedrijf een definitieve overeenkomst heeft getekend voor de overname van het in het VK gevestigde Deep Secure.

De cyberbeveiligingsproducten en -diensten van Deep Secure beschermen organisaties tegen cyberaanvallen via malware en helpen ongewenst gegevensverlies te voorkomen.

Aan de basis van de geplande overname van Deep Secure liggen uitbreidingsmogelijkheden die Forcepoint in staat zullen stellen de mogelijkheden van zijn Cross Domain Solutions- portfolio uit te breiden om verbeterde efficiëntie te leveren voor het beveiligen van de kritieke gegevens en missies van overheden in de VS en daarbuiten.

Oplossingen voor meerdere domeinen maken het veilig delen van en toegang tot kritieke missie- en operationele gegevens mogelijk tussen beveiligingsniveaus binnen de overheid en kritieke infrastructuur, en bieden verbeterde beveiliging en functionaliteit voor missies met hoge gevolgen over de hele wereld zo meent Forcepoint.

Terug naar nieuws overzicht
Security