Team Qhubeka ASSOS verwelkomt Resello als Acronis #CyberFit Cloud Distribution Partner

18-06-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Team Qhubeka ASSOS verwelkomt Resello als Acronis #CyberFit Cloud Distribution Partner

Acronis, speler in cyber security en Team Qhubeka ASSOS UCI World Tour cycling team hebben aangekondigd dat ze Resello, de Pan-Europese distributeur voor clouddiensten, toevoegen als officiële #CyberFit Cloud Distribution Partner. Door middel van deze samenwerking zullen Acronis en Resello Team Qhubeka ASSOS gaan voorzien van de prijswinnende cyberprotection technologie.

“Als wielrenteam zijn we een professioneel sportbedrijf dat op het hoogste niveau presteert, maar wat ons uniek maakt is dat we racen om levens te veranderen met fietsen. Als organisatie racen we over heel Europa, 250 dagen per jaar, en zijn we constant in beweging. Door samen te werken met Acronis en hun distributiepartner Resello hebben we een perfecte gedeelde kans om samen hun geïntegreerde oplossing voor databescherming en cybersecurity te tonen. Ons team heeft ‘Ubuntu’ als onderliggende filosofie – ik ben omdat wij zijn – en daarin past deze samenwerking en het platform dat ons team biedt om een betere, positievere impact te maken op deze wereld.” zegt Douglas Rider, oprichten van Team Qhubeka ASSOS.

Qhubeka ASSOS is een van een select gezelschap van 19 UCI Continentale teams. In die hoedanigheid doet het team mee aan alle grote rondes en alle wielerklassiekers, inclusief de Tour de France die later deze maand start. Het team is nog in jubelstemming na het behalen van drie indrukwekkende zeges tijdens hun recente Giro d’Italia deelname. Twee meer dan het team zichzelf als doel gesteld had. De huidig Europees kampioen Giacomo Nizzolo won zijn welverdiende eerste etappezege na een reeks tweede plaatsen in Giro etappes. Mauro Schmidt won zijn eerste zege als professioneel wielrenner, in een op de Strade Bianche geïnspireerde loodzware etappe. En Victor Campenaerts, de huidig werelduurrecordhouder, voltooide de hattrick met een indrukwekkende overwinning na een lange ontsnapping.  

Ronan McCurtin, Acronis VP Europe, Turkije en Israel, geeft aan: “Professioneel wielrennen is een sport waarin samenwerken als team essentieel is om maximaal resultaat te behalen. De overwinningen die Qhubeka ASSOS behaald heeft tijdens de laatste Giro d’Italia zijn daar het perfecte voorbeeld van. Hetzelfde geldt voor cybersecurity, een geïntegreerde oplossing is daarin nodig om de beste bescherming te bieden. Daarom zijn we trots om, samen met Resello als onze #CyberFit Cloud Distribution Partner, Team Qhubeka ASSOS te gaan ondersteunen met onze prijswinnende oplossingen en natuurlijk om gezamenlijk successen te gaan vieren.”

Als enige Afrikaanse UCI Continentale team racet Team Qhubeka ASSOS voor meer dan alleen overwinningen. De Qhubeka organisatie van het team helpt via hun #BicyclesChangeLives programma’s schoolkinderen, atleten en werkzoekenden in Afrika aan fietsen, waarmee hun toegang tot scholen, klinieken en banen verbeterd. Als onderdeel van de samenwerking zullen Qhubeka en Acronis ook gezamenlijk schoolkinderen in Zuid-Afrika die deelnemen aan het Acronis Cyber Foundation Schools Initiative gaan voorzien van fietsen.

“Als distributeur van clouddiensten zijn we erg blij om, gezamenlijk met Acronis, Team Qhubeka ASSOS te gaan ondersteunen en overwinningen te gaan bereiken. Onze missie is om het verkopen, leveren en ondersteunen van ‘as-a-service’ oplossingen, zoals Acronis Cyber Protect, gemakkelijk te maken. Het draait daarbij om het gedeeld belang: des te succesvoller onze partners zijn, des te succesvoller wij zijn. Daarin komt onze filosofie eigenlijk overeen met de Ubuntu filosofie van Team Qhubeka ASSOS.” vertelt Harald Nuij, Managing Director bij Resello. “Qhubeka ASSOS heeft haar service center in Nederland, ze ondersteunen vanaf daar hun wielrenners om in heel Europe aan wedstrijden mee te doen en om succesvol te strijden voor overwinningen. Als Pan-Europese distributeur doen wij precies hetzelfde voor onze partners in alle delen van Europe, we helpen ze om succesvol clouddiensten zoals die van Acronis in de markt te zetten.”

Als onderdeel van het Acronis #CyberFit Sports programma zal Resello Team Qhubeka ASSOS gaan voorzien van het prijswinnende Acronis Cyber Protect Cloud. Deze unieke door machine intelligence (MI) aangedreven oplossing integreert databeveiliging met cybersecurity om bedrijven en organisaties optimaal te beschermen tegen cyberaanvallen. Door automatisering en verscheidene  integraties te combineren in een oplossing kan Acronis Cyber Protect voorkomen, detecteren, reageren, herstellen en analyseren en het gehele proces van databescherming stroomlijnen. Acronis technologie is specifiek ontworpen op het SAPAS (‘safety, accessibility, privacy, authenticity, and security’) principe voor moderne organisaties en competitieve sportteams.

“We werken al langer succesvol samen met Acronis, en kijken uit naar de overwinningen die we samen met Team Qhubeka ASSOS gaan vieren in de toekomst,” concludeert Harald Nuij, Managing Director bij Resello.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud