Witold Kepinski - 19 juni 2021

Devoteam koopt Integrity en stelt nieuw lid RvB aan

Devoteam koopt Integrity en stelt nieuw lid RvB aan image

Devoteam kondigt de overname aan van Integrity, een cloudgebaseerd dienstenplatform, expert in Pentesting as a Service (PTaaS).

Met deze overname versterkt Devoteam zijn bestaande risk & compliance-activiteiten in consulting en zal het managed services kunnen aanbieden via een speciaal platform in heel EMEA, waarbij Devoteam een gemeenschap van 650 cybersecurityconsultants samenbrengt.

Verder maakt Devoteam de benoeming van Sébastien Chevrel bekend als nieuw lid van de raad van bestuur (Directoire) en de aanwerving van Christelle Chappaz als Chief Talent & Learning Officer.

Deze benoeming verstevigt de nieuwe strategie van de groep die gericht is op het aantrekken en ontwikkelen van jong talent en het uitbouwen van zijn strategische partnerships met de meest innovatieve techbedrijven (AWS, Google Cloud, Microsoft, Salesforce en ServiceNow). Deze strategie in combinatie met de nieuwe governance structuur stelt Devoteam in staat om zich te positioneren als een premium digitaal consulting bedrijf.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!