Pink Elephant en Bastion 365 gaan partnership aan

21-06-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Pink Elephant en Bastion 365 gaan partnership aan

Pink Elephant, de werkplekspecialist uit Naarden en Fenestrae Bastion 365 gaan een partnership aan. De nieuwe oplossing Bastion 365 voor veilig e-mailen wordt onderdeel van de werkplekoplossing Pink365.

Pink365 is de persoonlijke werkplek van Pink Elephant die op ieder internet-device te gebruiken is. Centraal staat hierbij het portaal, dat de gebruiker toegang biedt tot de beschikbare applicaties door middel van single sign-on, de persoonlijke en gedeelde bestanden, organisatie-nieuws en veilige toegang tot patiëntgegevens. Pink365 is inmiddels op ruim 30.000 werkplekken geïmplementeerd.

In de zorgsector is veilige e-mail van het grootste belang. Zeker nu het ook een verplichting is vanuit de overheid dat mailverkeer met persoonlijke patiëntgegevens aan beveiligings-eisen moet voldoen. Bastion 365 biedt biedt hiervoor een oplossing waarbij geen plug-ins geïnstalleerd hoeven worden. Bastion 365 werkt als toevoeging op Microsoft 365 naadloos op de Microsoft mailserver. Het ondersteunt alle versies van Outlook en is volledig geïntegreerd. Bastion 365 is in samenwerking met Microsoft ontwikkeld en is NTA 7516 gecertificeerd.

Terug naar nieuws overzicht
Security