Wouter Hoeffnagel - 21 juni 2021

Eda Güven versterkt GNX als Chief Procurement Officer

Eda Güven versterkt GNX als Chief Procurement Officer image

GNX stelt Eda Güven aan als Chief Procurement Officer. Güven heeft 18 jaar ervaring in inkoop, waarvan 15 jaar in Enterprise Datacommunicatie.

“Ik heb er zin in om GNX te helpen opbouwen. GNX is een jong bedrijf met een enorm groeipotentieel in de snel groeiende markt van wereldwijde connectiviteit. Veel bedrijven moeten nu een solide en flexibele network underlay bouwen voor hun SD-WAN- en SASE-initiatieven, en dat is waar GNX goed in is. Het is mijn missie om GNX te helpen zich te positioneren als de meest concurrerende aanbieder, altijd rekening houdend met de eisen van de klant met betrekking tot service levels, prijs en technologie", aldus Güven. “Ik ben ervan overtuigd dat ik van meerwaarde zal zijn voor het succes van GNX. Ik heb bedrijven helpen groeien van nul tot tientallen miljoenen aan omzet, ervaring die ik inbreng bij GNX. Daarnaast is het leuk om te werken in een dynamische en ambitieuze omgeving met een enthousiast team.”

Rutger Bevaart, CEO en mede-oprichter van GNX: “We zijn verheugd dat een autoriteit in de internationale communicatiesector als EDA het managementteam van GNX komt versterken om onze positie als leider in Next Generation Global Connectivity uit te bouwen. Met haar komst laat zij zien dat ze onze visie en aanbiedingen onderschrijft. Eda's kennis en ervaring zullen ons helpen om ons groeipotentieel te realiseren."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!