DKV Mobility start samenwerking met NewMotion

21-06-2021 | door: Redactie

DKV Mobility start samenwerking met NewMotion

Charge4Europe, de joint-venture van DKV en innogy eMobility Solutions is een samenwerking aangegaan met NewMotion. NewMotion behoort tot de Shell Group en is toonaangevend provider van intelligente oplossingen voor opladen van elektrische voertuigen. Dankzij deze overeenkomst hebben klanten van DKV vanaf nu toegang tot nog eens 10.000 oplaadpunten in Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië.

Melanie Lane, CEO van NewMotion: “Wij beschouwen roaming partnerships als belangrijk voor toekomstig succes van elektrisch rijden. Om mensen over te halen richting duurzaam rijden moeten we de rij- en oplaadervaring zo naadloos mogelijk vormgeven en in elkaar op laten gaan. NewMotion en moedermaatschappij Shell werken samen met meer dan 200 roaming partners aan nog betere toegang van de oplaadinfrastructuur – voor de bestuurder een belangrijk motief om op elektrisch over te stappen.”

“Wij zijn erg trots op dit partnership met NewMotion”, zegt Christopher Schäckermann, Director eMobility bij DKV Mobility en Managing Director van Charge4Europe. “Deze samenwerking is voor ons een belangrijke nieuwe stap; niet alleen naar meer groene mobiliteit, maar ook naar een nog uitgebreider servicenetwerk in het belang van onze klanten met een elektrisch wagenpark.”

De afgelopen twee jaar heeft Charge4Europe zich ontwikkeld tot vooraanstaande provider van merkonafhankelijke voorzieningen voor elektrische voertuigen onderweg en toegang tot publieke oplaadpunten. Door de uitbreiding hebben klanten van DKV nu de beschikking over meer dan 185.000 oplaadpunten in 32 landen.

Terug naar nieuws overzicht