2N lanceert nieuwe intercom met ondersteuning van Axis processor

21-06-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

2N lanceert nieuwe intercom met ondersteuning van Axis processor

2N, speler in IP intercom-systemen en systemen voor toegangsbeheer, lanceert de 2N IP Style intercom met een next-gen platform ondersteund door een Axis processor. De 2N IP Style zet een nieuwe standaard voor wat betreft eenvoud, prestaties en esthetiek op het gebied van toegangscontrole, en voldoet aan de specifieke behoeftes van eigenaren van moderne wooncomplexen en kantoorgebouwen.

Het aantrekkelijke en grote 10” LCD-touchscreen van de 2N® IP Style geeft een compleet en gedetailleerd beeld van binnenkomende personen. Om de levensduur te garanderen, wordt het beschermd door krasbestendig gehard glas van 4 mm. Het touchscreen is uitgevoerd in 'smartphone-stijl' met instant response en mooie animaties.Daarnaast is de 2N® IP Style ook ontworpen om verschillende schermmogelijkheden voor kantoren en woningen in één intercom te bieden. Op deze manier kan het voldoen aan de verschillende behoeften van commerciële kantoren en luxe woningen.

Nieuwe chipset Axis' Artpec 7-chip en flexibiliteitsvoordelen van edge IP-devices
Door gebruik te maken van de verwerkingskracht van Axis' Artpec 7-chip en de flexibiliteitsvoordelen van edge IP-devices, geeft de 2N IP Style de gebouweigenaar of gebruiker en bewoner alle benodigde informatie die nodig is voor de toegangsbeveiliging. Dankzij deze nieuwe chipset kan het intercom-platform meerdere gelijktijdige full HD-streams verwerken en levert het een full-colour beeld zonder kunstlicht. De integratie van 5MP camera's met Wide Dynamic Range-technologie (WDR) zorgt voor volledige beeldkwaliteit en identificatie van de bezoeker, zelfs bij duisternis of onregelmatige lichtkwaliteit. Op deze manier zet deze intercom een nieuwe standaard voor gebruiksgemak en veiligheid in gebouwen.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware