TGG en T-Mobile blijven komende jaren samenwerken

22-06-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

TGG en T-Mobile blijven komende jaren samenwerken

TGG en T-Mobile verlengen hun samenwerking. Een nieuwe samenwerkingscontract is onlangs ondertekend door Petra Claessen, directeur van service organisatie Telegrootgebruik B.V. en BTG – Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers, en Martijn Teekens, directeur B2B sales van T-Mobile Nederland.

De partijen werkten de afgelopen jaren al intensief samen in het oplossen van digitaliserings- en connectiviteitsvraagstukken voor de leden van BTG/TGG. Door het verlengen van de samenwerking kunnen beide partijen ook de komende jaren toegevoerde waarde bieden aan BTG leden en TGG klanten. Zo profiteren BTG leden van inkoopvoordelen, maar zorgt de samenwerking ook ervoor dat T-Mobile betrokken is bij ontwikkelingen op het gebied van onder meer indoor dekking, 5G, IoT en digitale ontwikkelingen in het algemeen.

Petra Claessen: “Het is belangrijk voor de ontwikkeling van bedrijven in Nederland dat marktpartijen gezamenlijk optrekken om digitalisering mogelijk te maken. Een goed advies en het realiseren van klantdoelstellingen wordt door beide partijen nagestreefd. TGG heeft aan de hand van marktvragen daardoor ook haar positionering aangepast met passende producten en diensten. Vanuit de beklonken en verbeterde samenwerking zal dit zijn vruchten afwerpen voor ondernemend Nederland.“

Terug naar nieuws overzicht
Mobility