HPE neemt Determined AI over

22-06-2021 | door: Witold Kepinski

HPE neemt Determined AI over

HPE neemt voor een onbekend bedrag Determined AI uit San Francisco over, dat innovatie voor organisaties versnelt met open source AI en machine learning toepassingen om modellen sneller en gemakkelijker te bouwen en te trainen.

HPE zal de softwareoplossing van Determined AI combineren met zijn AI- en high-performance computing (HPC)-aanbod, zodat ML-ingenieurs eenvoudig machine learning-modellen kunnen implementeren en trainen om snellere en nauwkeurigere inzichten uit hun gegevens te bieden in bijna elke branche.

"Nu we het tijdperk van inzicht ingaan, erkennen onze klanten de noodzaak om machine learning toe te voegen om betere en snellere antwoorden op hun gegevens te leveren", zegt Justin Hotard, senior vice president en algemeen manager, HPC en Mission Critical Solutions (MCS), HPE. “AI-aangedreven technologieën zullen een steeds crucialere rol spelen bij het omzetten van gegevens in direct beschikbare, bruikbare informatie om dit nieuwe tijdperk te voeden. Het unieke open source-platform van Determined AI stelt ML-ingenieurs in staat sneller modellen te bouwen en sneller bedrijfswaarde te leveren zonder zich zorgen te hoeven maken over de onderliggende infrastructuur."

Terug naar nieuws overzicht