CyberArk biedt Identity Security-aanbod aan via AWS Marketplace

23-06-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

CyberArk biedt Identity Security-aanbod aan via AWS Marketplace

CyberArk gaat ook zijn Identity Security-oplossingen aanbieden via de Amazon Web Services (AWS) Marketplace. Gebruikers kunnen er terecht voor CyberArk Cloud Entitlements Manager, CyberArk Endpoint Privilege Manager en CyberArk Workforce Identity. het bedrijf levert hiermee least privilege bescherming die zich uitstrekt van het eindpunt tot de cloud.

Het migreren van workloads naar de cloud is een prioriteit voor veel organisaties. Deze trend, in combinatie met de noodzaak tot het beschermen van op afstand werkende collega’s, creëert nieuwe uitdagingen. Met name voor de bescherming tegen het groeiend aantal identiteitsgerichte aanvallen. AWS-klanten krijgen toegang tot CyberArk's Identity Security SaaS-gebaseerde aanbod, dat flexibel inzetbaar is en risico's vermindert.

Overvloedige privileges en rechten verwijderen

CyberArk's Identity Security-aanbod stelt AWS-klanten in staat om overvloedige privileges en rechten te verwijderen op endpoints, servers en in hun gehele cloud-omgevingen. Het verwijderen van onnodige privileges helpt organisaties het pad van een aanval te verstoren door laterale bewegingen te beperken en privilege-escalatie te stoppen.

CyberArk Cloud Entitlements Manager is een privilege-gebaseerde, kunstmatige intelligentie-aangestuurde dienst. De dienst versterkt de beveiliging van cloud-omgevingen door het identificeren en verwijderen van overmatige cloud-permissie. Ook beperkt de dienst risico's die zijn gerelateerd aan zogeheten permission sprawl of misbruik van toegangsrechten. Bovendien biedt Cloud Entitlements Manager mogelijkheden waarmee klanten IAM-machtigingen (Identity Access Management) voor hun gehele AWS Organizations-service kunnen invoeren en analyseren. Klanten kunnen accounts en organisatorische eenheden binnen hun AWS Organizations verbinden om onnodige IAM-machtigingen in specifieke AWS-accounts te identificeren en te verhelpen.

Endpoints beveiligen

CyberArk Endpoint Privilege Manager helpt bij het beveiligen van endpoints, met name in moderne modellen voor werken op afstand. Het verwijdert barrières voor het afdwingen van least privilege en stelt organisaties in staat om aanvallen op het endpoint te blokkeren en het risico te verkleinen dat informatie wordt gestolen of versleuteld in ruil voor losgeld.

CyberArk Workforce Identity helpt bij het beveiligen van extern personeel door het proactief beschermen van de toegang van gebruikers tot cloud- en on-premise applicaties, endpoints, VPN's en andere kritieke resources. Workforce Identity beschikt over Single Sign-On, adaptieve multifactor authenticatie en Lifecycle Management.

'Bedrijfsdoelstellingen veilig behalen'

"Het omarmen van cloud, werken op afstand en andere digitale transformatie-initiatieven mag niet ten koste gaan van de beveiliging", zegt Clarence Hinton, chief strategy officer bij CyberArk. "Er zijn hier duidelijke use cases die organisaties moeten aanpakken, en ze hebben de tools nodig die hen in staat stellen de bedrijfsdoelstellingen veilig te behalen. AWS-klanten kunnen met de CyberArk Identity Security-oplossingen vol vertrouwen aan de slag blijven, door onnodige rechten te verminderen en bedreigingen tegen te houden voordat ze een negatieve impact hebben op het bedrijf."

CyberArk-oplossingen die al eerder op AWS Marketplace beschikbaar, zijn onder meer CyberArk Privileged Access Manager, CyberArk Privilege Cloud, CyberArk Conjur Open Source en CyberArk Privileged Access Manager for GovCloud (US).

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security, Cloud
Security